Spred mindre had og mere kærlighed, ik?

Behagelige OG flatterende shorts

Giv dine vintertrætte stænger lidt luft og gå resten af denne rare sommer i møde med bare ben. Vi har alle en millard usikkerheder omkring vores kroppe, men når solen endelig viser sit smukke ansigt, så er det altså med at nyde den. Shorts passer generelt både til langsomme dage i parken, shoppeture i byen eller til træningen. Problemet er bare, at ingen gider svede deres numser ihjel eller konstant gå at rette på deres ben. Det er både ubehageligt og spild af tid.

Løsningen er, at finde shorts som både er behagelige OG flatterende. Det er ikke umiddelbart nogen nem opgave, men der er ingen vej udenom, hvis de blege vinterlår skal have sol. Der findes mange smukke shorts i lækkert stof, som nærmest skriger på et par stiletter, men i dette indlæg handler det om shorts til træningen, der også sagtens kan bruges til hverdage, hvor du bare skal slappe af.

Hopper du ud i shoppingen af short, er jeg ret sikker på, du ikke vil fortryde det! Jeg har tidligere skrevet om, hvorfor jeg synes alle bør udfordre sig selv lidt og træne med bare stænger i shorts. Det kan du læse om lige HER

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATELINKS

shorts2

Mine shorts på billedet finder du HER, Blusen er lige HER og de fine sko finder du HER

Der er stor forskel på, hvad vi hver især føler os bedst tilpas i. Det vigtigste når du tager noget tøj på er, efter min mening, at du føler dig godt tilpas. Særligt når det kommer til træningstøj er det vigtigt, at du føler dig smækker, lækker og klar til at fokusere på din træning.

Herunder har jeg fundet mine favoritter på det danske marked af løse shorts, hvis du ikke bryder dig om alt for stramme shorts, når du skal træne, gøre rent eller bare tulle rundt med en kop kaffe i naturen. De er nemlig så pæne, at de snildt kan bruges udenfor træningscenteret med en løs, hvid t-shirt – hvis du spørger mig.PicMonkey Collageløse1. New Balance shorts med pæne, orange detaljer og en god længe, hvis du er stolt af dine stænger finder du HER. 2. Simple shorts med striber fra Puma, der både kan bruges til en hvid t shirt på en afslappet shoppetur en sommerdag eller til en svedig træningstime lige HER. 3. De vildeste pink shorts fra Nike, der bliver smukke med brune ben, men også sagtens kan rockes af blege lår kan klikkes hjem HER 4. Få læder looket uden den klistrerende fornemmelse med de fine shorts fra Hummel HER

Er du mere til det stramme look, så din pæne bagdel kan blive luftet lidt? Sommeren er klart her, hvor du kan vise dit overskud frem, så har du mod på det, så del dine former med verden!

PicMonkey Collagestram

1. Strategisk placerede pink syninger fra Kari Traa finder du HER. 2. Sorte og klassiske shorts fra Nike HER. 3 Flere strategiske syninger fra Hummel, der giver dine stænger gode former kan findes HER. 4. Vovede og sjove shorts med prikker fra Nike HER

Skal du i gang med at søndagsshoppe nogle shorts?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Spred mindre had og mere kærlighed, ik?