Vegansk rugbrødsburger

Den bedste søndag!

I dag er en god dag! Jeg er flyttet til Manhatten, der er juice og bobler i mit glas og der står brunch med søde mennesker på menuen. Og nårh ja, der er udsigt til FN herfra !

image

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • sofie

  Hej Anna 🙂 Hvilke erfaring har du med boligmarkedet derovre? har læst dine tidligere indlæg og forstår at man nok skal regne med at betale 9-10000 pr. måned i husleje, men jeg synes umiddelbart det virker til at man godt kan finde billigere som også ser godt ud? har du haft nogle specielle krav, eller har du også forsøgt dig med billigere, som så har vist sig at være scam eller andet?
  Skal selv bo i New York næste år, så din hjælp ville betyde meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Sofie! Hvor lyder det spændende med New York! Jeg håber, du får en fed oplevelse herovre 🙂 Jeg vil gerne tage dine spørgsmål op i et blogindlæg, da jeg har fået de samme spørgsmål en del gange, så når der er lidt ro på arbejdet, sætter jeg mig ned over en kop kaffe og skriver mine erfaringer, som jeg håber, kan hjælpe lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Vegansk rugbrødsburger