At flytte alene til New York

Farvel til sundhedsbloggen

Jeg har tænkt mig at satse, og jeg håber, du vil følge med. Dette er et farvel til sundhedsbloggen, som den har kørt nu i 2,5 år. Jeg elsker at skrive, men det kribler i mine fingre for at udvide bloggens berøringsflade.

Jeg vil fortsat dele sunde opskrifter og skrive om sundhed, men jeg brænder simpelthen for at prøve noget nyt. Jeg aner ikke, om andre synes det er ligeså spændende som jeg, men nu vover jeg pelsen.

Bloggen vil fremover være en mere personlig blog, hvor jeg deler mine tanker, men også hvor jeg lægger op til debat om forskellige samfundsrelevante og aktuelle emner om både sundhed, hvordan det er at leve med kroniske smerter, mit arbejde for FN og forskellige problemstillinger om dét at være kvinde i dag, hvilket kan berøre kvindekroppen, idealer, karriere og studieliv.

Kort sagt vil bloggens sfære brede sig mere ud, men holde sig indenfor min skrivestil og personlighed.

Det er naturligvis mere sikkert at holde sig indenfor de letfordøjelige tekster om øvelser til en flad mave eller tips til sunde snacks på farten og der er  absolut intet galt med det. Jeg elsker selv at læse den slags, men jeg kan mærke, at jeg savner noget mere substans. Nu er blogmediet jo ikke en nyhedsavis og det skal ikke være lange, alvorlige tekster, men jeg brænder for at skrive tekster, der har noget mere dybde. Og jeg håber, du har lyst til at følge med.

frugt

Derfor vil jeg gerne høre dig som læser.

Er blogmediet primært til overflade og underholdning eller må der gerne være noget kød på indlæg, der sætter tanker i gang på en anden måde?

bloglovin_annawarrington
   

24 kommentarer

 • Helene

  Jeg er så fan af din beslutning! Der findes sådan ca. en milllard blogs rundt omkring med de samme opskrifter på flad mave, bubble butt og proteinpandekager, men de er altså blevet lidt ligegyldigt. Blogs med debatskabende indlæg derimod, de er til gengæld værd at læse! Så jeg er 100 % med på ændringen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor blev jeg glad af at læse dette indlæg! Sundhedsbloggeriet – og særligt for mit eget vedkommende med de kroniske smerter på sidelinien – synes jeg du er skarp til! Men du har uden tvivl evne og dybde til mere.

  Tillykke med din beslutning ☺️
  Glæder mig til at læse med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Mange tak for opbakningen Mette 🙂 Jeg håber at kunne inspirere lidt. Et liv med smerter er bestemt ikke nemt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg synes de bedste blogindlæg har både dybde, skarphed og relevans, så jeg vil glæde mig til at du udvider dit indhold! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Filstrup

  Jeg nyder alle dine skriblerier; korte som lange, uanset emne, dybde og relevans.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes virkelig at det er en god beslutning du har taget.
  Fitnessblog-verdenen kan godt blive lidt overfladisk og ensformig, men du har noget mere at bidrage med. Jeg vil glæde mig til at læse om de lidt tungere emner og dem der lægger op til debat. Jeg bliver i hvert fald hængende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regina Sørensen

  Gør det, gør det lyder som en rigtig god ide, ikke at jeg ikke læser de små hurtige men kan til tider godt savne noget mere dybde som du selv nævner og kun godt at du vil gi din mening til kende i disse ting som du nu vælger at skrive om 🙏🏼😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak for feedback Regina. Jeg vil springe ud i det og håber, at andre har lyst til fortsat at læse med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg havde faktisk tænkt på at skrive til dig og sige, at jeg håber du skriver mere om alt det dér og mindre om træning og sundhed! Det gør dig 1000x mere unik at du er så passioneret omkring dit arbejde – det er super inspirerende. Fuck skyr og squats, det skriver alle alligevel om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, jeg er vild med din kommentar Marie! Hvor er det bare rart at høre, at der er opbakning til mine nye idéer! Jeg glæder mig til at give bloggen en lidt anden retning og jeg er glad for, at du følger med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Uanset hvad vil jeg fortsætte med at følge dig, fordi du skriver godt, og jeg elsker personligheden og ærligheden i dine indlæg. Jeg synes godt, der må være mere kød på indlæg; som læser vælger man jo selv, om man vil læse det grundigt eller bare skimme det hurtigt igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det er jeg virkelig glad for, du skriver Johanne. Jeg synes personligt også, der kan mangle noget “kød” ind i mellem i blogland, men det er også en balance, da mediet jo netop ikke indbyder til timelang læsning 🙂 Fedt du fortsat læser med! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Laursen

  Jeg synes tit at de blogs der findes, tit er ret overfladisk, hvor imod at din blog fortæller om livet i en store By og hvordan det er at leve i et andet land. Det kan jeg godt lide at læse. Og det gøre heller ikke noget at du sommetider fortæller hvad du føler eller tænker, det gøre den bare mere personligt. Men din blog er en af dem jeg bedst kan lide at læse.
  Elsker også at følge dig på instagram. God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hvor er jeg bare glad for at læse, at du nyder at læse med herinde. Jeg elsker at dele min tanker om hverdagen herovre, men det er tusind gange sjovere, når andre har lyst til at læse med og kommentere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Jeg synes bestemt der skal være plads til begge dele. Det lyder som en super god beslutning og jeg vil glæde mig til fortsat at følge med 👍😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Simper

  Jeg følger din blog, fordi jeg synes det er hyggeligt at følge dit liv, og har allerede følt at det var en personlig blog, så synes du skal skrive om det du har lyst til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den beslutning tror jeg du bliver rigtig glad for 🙂 Det er jeg hvert fald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Mange tak! 😀 Det er jeg rigtig glad for at høre. Jeg er i hvert fald allerede glad for mit valg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

At flytte alene til New York