Sund sommer brunch

At flytte alene til New York

Jeg husker tydeligt, da jeg sad i flyet og så København blive mindre og mindre under mig. På overfladen forsøgte jeg at ligne én, der bare var nysgerrig på, hvordan mon byen så ud fra luften, men i min mave boblede tusind sommerfugle. Jeg var spændt, nervøs, glad, skræmt, lettet og sådan cirka alene følelser derimellem.

Men hvordan er det at flytte helt alene til en storby, hvor ukendte nye eventyr venter?

nyc2

New York er som bekendt byen, der aldrig sover. Så ville jeg blive praktikanten, der aldrig sov? Jeg har skrevet en lille (engelsk) artikel til University Post fra Københavns Universitet, som er online lige HER.

Det er nu 6 uger siden, jeg sad i flyet på vej over Atlanten med dårlig flymad, en semisjov romantisk komedie (med titlen ‘the intern’ – ganske passende) og jeg er efterhånden kommet på plads. Faktisk er jeg så meget på plads, at hverdagen derhjemme synes meget langt væk lige nu. Jeg fandt et sted at bo i Brooklyn inden, jeg tog afsted, hvilket klart kan anbefales, da alt er meget nyt og overvældende i starten, så en boligjagt er ikke den slags stress du har brug for lige de første uger.

1

På min første arbejdsdag hos UN Women tog jeg dette billede, hvor jeg drak en togo kaffe midt på 42nd street sammen med tjekkede businessmennesker. Du kan læse 5 svar på 5 typiske spørgsmål om praktik på Manhatten lige HER.

Det har krævet blod, sved og tårer at komme hertil, så jeg er både glad helt ind i maven, stolt og meget taknemmelig over, at det nu kan lade sig gøre.

2

Den første uge herovre var jeg meget forvirret over reglerne (eller mangel på samme) i trafikken. Jeg følte mig lidt som ‘idioten der holder for rødt lys’. Jeg lærte dog hurtigt de nye spilleregler og skrev derefter indlægget ‘5 tegn på at jeg nu er New Yorker’, som du kan læse HER.

yoga2

I starten kæmpede jeg meget med en travl hverdag, en storby med mange trapper og nogle hofter, der ikke ligefrem var vild med New York. Efter en måneds tid faldt jeg på plads med mine sunde vaner og min træning. Jeg er begyndt at dyrke yoga, hvilket passer rigtig godt til min krop, mine smerter og min evige trang til alligevel at bevæge mig. Du kan læse en status over træning her i New York lige HER

rooftop

Det har dog langt fra været sundhed det hele, da jeg er så heldig og taknemmelig over, at have mødt fantastisk søde mennesker herovre, som jeg elsker at udforske byens lækre rooftopbarer med. Jeg har valgt, at jeg drikker alkohol i det omfang jeg har lyst, mens jeg er her i New York. Jeg skrev endda også et indlæg om det med at være ’sund’ og stadig drikke bobler på en helt almindelig tirsdag. Det kan du læse HER

carrie1

Jeg laver naturligvis andet end at drikke drinks, shoppe og lege Sex and the City. Årsagen til at jeg bor her i Brooklyn lige nu er, at jeg er i praktik for UN Women, hvilket optager langt størstedelen af mine vågne timer. Jeg har altid drømt om at arbejde for en international organisation, så det er ret vildt, at jeg lige nu har min daglige gang på FNs hovedkvarter. Du kan læse mere om, hvad jeg egentlig laver på en typisk hverdag lige HER

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

 • Jeg synes det er SÅ sejt og modigt Anna, og jeg elsker at følge med her på din blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hvor er du sød! Mange tak 🙂 Det er jeg super glad for at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Sikke en god artikel til University Post!!
  Den er så inspirerende, jeg skal selv afsted et helt år – dog først om nogle år. Men det er virkelig fedt at få en ide om hvordan det er.
  At få bekræftet at det er præcis så grænseoverskridende og fantastisk som man forestiller sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak Tine! Det er jeg virkelig glad for at høre 🙂 Det er super grænseoverskridende og helt fantastisk! Jeg håber, du får en fantastisk tur om et par år!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Sund sommer brunch