Den bedste søndag!

Jeg er flyttet til Manhatten!

Det er en underlig fornemmelse at flytte, når alle ens ejendele kan være i én kuffert og én taske. Normalt forbinder man en flytning med nogle sagesløse familiemedlemmer og venner, der lokkes med

Det tog min veninde og jeg en times tid at flytte mine sager, hvilket udelukkende var grundet metroturen fra Brooklyn til Manhatten, der kan tage lidt længere tid i weekenden. Vi fik bakset min kuffert ind, og jeg fik set mig omkring.  Værelset er småt, men hyggeligt. Lejligheden er noget mindre end det hus, hvor jeg tidligere havde et lille værelse og boede hos en familie. Jeg vil gerne vise værelset frem, men skal lige tjekke med min nye roomie (som jeg også glæder mig til at lære at kende), at det er ok.

De to en halv måneder jeg nu har boet i New York har vist mig, at jeg værdsætter en tryg base mere, end jeg troede. Jeg sætter stor pris på at have et sted, hvor jeg kan lade op og gøre mig klar til dagen. Et hjem er ikke for mig bare et sted, hvor jeg sover eller hvor jeg opbevarer mine ting. Et hjem er der hvor, jeg får kræfter til livet og hverdagen.

newyork3

Derfor er det også en smule skræmmende at trække teltpælene op igen så at sige, men jeg ved, at det vil lette min hverdag og mine hofter meget, at jeg kan bo 12 min gang fra mit arbejde. Jeg mener, hvor fantastisk er det lige at kunne sige: jeg er flyttet til downtown Manhattan!

Det er helt sikkert ikke alle, der deler min fascination, men for mig er Manhatten indbegrebet af diversitet, levende energi og muligheder. Der er en energi i byen, der bruser ud i alle gadehjørner og i den grad smitter. Jeg er i hvert fald ramt.

newyork

Du kan se hvor jeg boede i Brooklyn lige HER

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

  • Krydser fingre for en god roomie og det hjælper at have “ingen” transport. Det er da alt for fedt dj bor på Manhattan nu. Jeg deler fascinationen!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Den bedste søndag!