Mit første white party

Populære tights tilbage på lager!

Du har sukket efter dem på Instagram, når alle de andre har flashet deres fine numser i dem. Du har forgæves forsøgt at klikke dem hjem, så de kunne berige din garderobe, men har måtte nøjes med de gamle tights, når træningstasken skulle pakkes. Jeg taler naturligvis om de populære Cloe Hummel tights, der igen er på lager hos flere forhandlere.

En brandgod numse og pæne stænger i squatsikre tights for den nette sum af 250 kr, hvor selv os på SU kan være med! Jeg er som bekendt (stolt) ambassadør for Hummel, så jeg er rimelig glad for at dele dette lille tip med jer.

PicMonkey Collmmage

Du finder de lækre tights lige HER

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATELINKS

Jeg har ikke personligt kunne træne i de pæne tights endnu, da jeg som bekendt befinder mig i New York, hvor jeg kun har taget et enkelt par tights med i kufferten (hvor der står Hummel på numsen, lidt sjov skal man have), men hvis du vil se Cloe bukserne på, har Trine Theodora rocket dem pænt meget på hendes blog, hvor hun viser præcis hvor squatsikre de er (og hvor pæn en numse man får i dem).

Savner din træningstaske også en lækker top, så kan jeg anbefale Hummels seamless toppe, som jeg har fået sponseret i foråret og har trænet i stort set hver gang siden. De sidder bare præcis, hvor de skal på en kvindekrop.

PicMonkey Collage

Der er lige nu 30% rabat på seamless toppe HER

IMG_3573

Hav en dejlig uge og en skøn omgang træning, hvis du skal afsted til den slags i ugens løb.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Mit første white party