Bliv mere positiv (10 tips)

5 praktiske tips til New York

At være praktisk anlagt er måske ikke altid lige sexet, men det er sgu ret smart, når man er på farten!

Kufferten er pakket med dit lækreste tøj og sommerfuglene har en fest i maven; du er klar. Du skal på ferie til New York, og du kan ikke vente med at spise instagramvenlige cupcakes, shoppe ned af 5th avenue og drikke drinks på de fancy barer ved solnedgangen over skyskraberne.

Men hvad er egentlig en god idé at have styr på (udover de pæne kjoler), når sådan en ferie skal planlægges? Her kommer mine 5 praktiske tips til New York City!

newyok

– 1 Download et offline kort over metroen og selve byen MED gps, inden du rejser. Det vil redde dig for mange småpinlige afveje rundt i det forkrummede metrosystem, og det er bare rarere at gå rundt med sin telefon end et kæmpe kort.

– 2 Køb desificerende til håndtasken. New York er smuk, men virkelig beskidt og du rør ved mere, end du tror.

– 3 Tag praktiske sko på, du går mere end du tror. Ja, det er fint at ville ligne Carrie fra Sex and the City i høje sko, men med mindre du er virkelig hardcore (og har en krop, der virker helt tip-top), så er nogle gode sneakers virkelig vejen frem.

– 4 Download forskellige apps til spisesteder (Yelp fx), så du undgår de værste turistfælder og bliver frustreret over, at du kun kan købe kedelig fastfood til overpris. Byen bugner af lækre spisesteder i alle prisklasser og niveauer af sundhed, men de er umulige at finde med mindre man har en anbefaling.

– 5 Lad vær med at lave for mange planer de første dage, da det hele vil tage langt mere tid, end du regner med. New York er en stor by, hvor der er et andet tempo end hjemme i DK, men hvor der også går rigtig meget tid med bare at vente, gå og vente, da rigtig mange mennesker skal frem og tilbage på samme tid. Hele tiden.

newyork3

Du kan læse mere om den skønne by ved at dykke ned i mine guides til et par af New Yorks rigtig fine bydele, hvor der er tips til mad, shopping og rare steder at hænge ud – baseret på min helt subjektive erfaring og mening. Du kan komme med til hyggelige Brooklyn lige HER, trendy Williamsburg lige HER og smagfulde Little Italy i Downtown Manhattan lige HER.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Bliv mere positiv (10 tips)