Fra fit til skinny

Jeg har det godt: opfølgning på vægttab!

Vægt er et skide sensitivt emne. Det vidste jeg godt, men wow en tilbagemelding på mit indlæg i går. De fleste var bekymrede, så måske har jeg ikke formuleret mig godt nok eller måske var billedet for alvorligt, så nu kommer der en opfølgning på mit vægttab og mine tanker om det hele.

Helt grundlæggende; jeg har det godt.

Jeg er glad, nyder min hverdag på min drømme-praktikplads, har gode venner og føler mig meget heldig over at være i New York. Vores kroppe reagerer forskelligt, og min krop har reageret på nogle forskellige stressfaktorer (hvor mine hofter er én af dem) og andre, som jeg ikke kommer nærmere ind på online. Det har resulteret i et vægttab, men det har ikke resulteret i spiseforstyrrede tanker eller fysiske symptomer på noget, der minder om det. Jeg har fuld fokus på at sove godt, spise godt og generelt passe på mig selv, så de tabte kilo skal nok snige sig tilbage på min krop igen.

hardetgodt

Du kan læse mit indlæg ‘fra fit til skinny’ lige HER og du kan læse det første indlæg, hvor jeg snakker om det at have tabt næsten 8 kilo lige HER.

Har du eller en af dine nærmeste en spiseforstyrrelse? Eller kan du mærke tegn hos dig selv eller andre, der peger i den retning? Tøv aldrig med at række ud til din egen læge, dine nærmeste eller Landsforeningen for spiseforstyrrelser, der kan hjælpe dig i den rigtige retning.

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Fra fit til skinny