Må en praktikant sige nej?

Nyd solen – uden solcreme?

Din veninde og dig er taget ud for at nyde solen, der endelig har vist sig på himlen. I har støvet bikinien af, købt kolde drikke og NU skal det sgu være. I skal have noget sol! Men efter at have rodet febrilsk i din taske opdager du, at du har glemt solcreme. Fuck. Skal i blive, tage hjem eller miste jeres gode plads i parken for at stå i kø et sted?

Det er jo ikke kun dig selv, du skal passe på her om sommeren. Det er også dine veninder, når i ligger og nyder solens stråler. Alle ved efterhånden, hvor farligt det er, ikke at bruge solcreme. Det kan både ælde din hud utidigt, øge risikoen for hudkræft og give slemme forbrændinger.

Et nyt tiltag fra Matas vil gerne øge bevidstheden om solen og dens stråler. Dette indlæg er ikke sponseret, men tippet er simpelthen for godt til ikke at blive givet videre – især fordi vi alle kan være glemsomme ind i mellem. Der er lige nu gratis hudtype tests i alle Matas-butikker, hvor du kan tage en hudtype guide og hurtigt få svar på, hvor mange minutter på hvilke tidspunkter, som din hud kan tåle at være i solen.

Fortæl dine forældre, dine søskende og dine veninder om den gratis test, der kan printes ud og nemt blive liggende permanent i tasken, så den altid er ved hånden. når solen endelig viser sit pæne ansigt.

solcreme2

Pas godt på dig selv og dine veninder her til sommer! Det vil jeres hud takke jer for.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Må en praktikant sige nej?