Nyd solen - uden solcreme?

Oplev ægte amerikansk 4th of July!

Et hus med en terrasse, hvor det amerkanske flag blafrer let i vinden henover den grønne græsplane. Lyskæder og lanterner lyser baghaven op, hvor mænd i kaki-shorts og polo t-shirts drikker øl af de klassiske, røde plastickrus, mens kvinderne sladrer om naboerne og nipper til den smukt anrettede mad, som cateringen lige har stillet frem.

I går var det 4.juli, som i Danmark givetvis blot er endnu en dag i sommermåneden, hvor man krydser sine fingre for, at aftenenens koldskål kan spises udenfor, men i USA er det en ganske anden snak. I USA er 4th of July som bekendt Independence Day, som er blevet fejret siden 1776, hvor USA blev et selvstændigt land fra det Britiske styre.

I dag handler dagen om familie, venner, god mad og en helvedes masse patriotisme, hvor der gerne skal inkorperees et amerikansk flag, hvor det overhovedet er menneskeligt muligt. De fleste familier holder havefester, hvor de om aftenen slutter dagen af med et brag i form af fyrværkeri, som alle i den givne by eller nabolag samles om.

Min veninde er aupair hos en familie i Connecticut, som ligger en times tid udenfor New York, så blev inviteret til klassisk havefest, hvor den ikke fik for lidt med hverken Star-Spangled Banner, kølige drinks af plastic-krus eller festlige farver på himlen. Det er faktisk harmende hyggeligt og virkelig sjovt at blive inviteret indenfor i andres traditioner på den måde.

Kom med til helt klassisk, amerikansk 4th of July!

4julykage

13617997_10209836055759410_1864180872_n

4july2

4july

4julykage2Happy 4th of July allesammen!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Nyd solen - uden solcreme?