Hvis du vil tabe dig, skal du ikke gøre...

Undgå at vise røv i bikini

Nu siger jeg lige noget. Hvorfor er der så mange, der viser hele deres bagdel i bikini? Det er sommer og alle vil på stranden, når solen endelig viser sig, det er klart. Det er også klart, at tøjet helst skal være småt og behageligt, men jeg forstår virkelig ikke den trend, hvor næsten hele rumpetten skal flahses på en offentlig strand.

Alle skal naturligvis have lov til at gå med det, de selv føler sig tilpas i, så dette indlæg referer udelukkende til min personlige præference.

Jeg er ikke engang særlig blufærdig eller forskrækket over den krop, jeg har. Engang kunne jeg ikke bade i fællesbadet, men efter jeg begyndte at træne for nogle år tilbage, blev den nøgne krop mere normalt. Der findes nærmest ikke noget mere befriende end et omklædningsrum, hvor kroppe i alle størrelser, former og aldre render rundt, som de helt naturlige kroppe, de nu engang er.

Et relativt afslappet forhold til min krop gør dog ikke, at jeg har lyst til, at alle på stranden kan se mine baller. Eller er det bare mig? Vil du også undgå at vise røv i bikini, er her mine bud på fine bikinier, hvor du ikke viser hele stranden din bagdel.

bikini2222

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATELINKS

På ovenstående, lettere forbavsede billede, holder jeg en bikini, jeg fandt her i New York. Jeg elsker toppen, men helt ærligt underdelen er nærmest bare to stykker tråd. Pænt nej tak.

brug1PicMonkey Collage

Fineste bikini med print fra Odd Molly, hvor du har en trekantsbh, men underdele der faktisk dækker halvdelen af dine baller. Win. Du finder den lige HER. Skal du have endnu mere støtte foroven og lidt mindre hud flashet forneden, så er denne mørkeblå bikini fra Abetica et godt bud, synes jeg. Toppen støtter lidt mere og underdelen dækker mere. Du finder den HER

brug3PicMonkey Collage

Klassisk, sort bikini med mormortrusser, der bare sidder, hvor de skal. Den kan mikses med stort set alle andre toppe, så det er for mit vedkommende en sikker vinder, når vi snakker bikinikøb. Du finder links til både top og underdel lige HER. Toppen er god hvis du har en lidt større barm, da der er lidt mere støtte end de klassiske trekantsbikinier. Har du små bryster, ligesom jeg, så er en trekantsbikini dog et super fint bud, som eksempelvis denne mønstrede sag med trusser, der faktisk dækker dine baller. Du finder den HER

brug2PicMonkey Collage

Leder du efter endnu mere støtte, hvis du ikke bryder dig om at vise hele din mave fx, så er der også rigtig mange fine højtaljede, trusser, som du finder i sort og blå HER eller med nogle klassiske maritime striber HER. Min personlige favorit er der lige nu 25% rabat på og det er disse højtaljede trusser med prikker, der giver de vildeste pinupvibes. Dem finder du HER

Jeg håber, du føler dig godt tilpas i din krop her til sommer – hvadenten du rocker en bikini, en badedragt, render med numsen bar eller slet ikke har lyst til at tage på stranden. God sommer!

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Anna

  Hver sin smag 🙂 Jeg kan godt lide mindre bikiniunderdele, så man får pæne brune baller og af samme årsag har jeg også dristet mig en enkelt gang (da der stadig var sol i DK) til endda at smide mig i g-streng i en park. Det var udfordrende, og der var sikkert nogen, som tænkte sit, men jeg synes også det er fjollet, ikke at gøre det, blot fordi nogen få vil synes det er ‘for meget’… Der ligger jo også folk topløse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Vi er helt enige. Det vigtigste er, at man selv føler sig godt tilpas 🙂 Jeg hader også udtrykket “for meget”, da det kun bør være en selv, der bestemmer, hvad man ligger i på stranden. I dette indlæg snakker jeg også udelukkende om mine egne præferencer, men jeg synes, det er fedt, at andre rocker præcis hvad de har lyst til på stranden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hvis du vil tabe dig, skal du ikke gøre...