Jeg er fucking magtesløs

Falafel til morgenmad?

Morgenmad er typisk sød med en smule salt. Æg, bacon, vafler, pandekager, grød, youghurt og frisk frugt er nok nogle af de ting, de fleste af os tænker på, når vi tænker på morgenmad. De færreste tænker på falafel, når maven rumler, efter vækkeuret har ringet.

Men det er faktisk en skam, har jeg for nyligt fundet ud af. En salt morgenmad med en smule aromatisk krydderi kan faktisk være en lækker, mættende og anderledes morgenmadstallerken, der bestemt er værd at prøve. Jeg spiste i går en portion bulgur med friske tomater, agurk, smuldret feta, paprika, falafel og et spejlæg på toppen.

Personligt elsker falafel (hvilket bloggen vist også bærer præg af HER og HER), så for mig var det ikke særlig langt nede på skalaen af underlige morgenmadsidéer, men er du en smule skeptisk, kan du jo bruge at lave din normale weekendbrunch og blot tilføje en falafel eller to ved siden af. Hvem ved, måske bliver det en ny favorit?

falal

falal2

Er du tilfældigvis i New York, så er stedet Lexington Brass et godt bud på lækker morgenmad, frokost eller aftensmad. Det ligger nær Grand Central og har en super hyggelig atmosfære, lækker mad og refill på kaffen – stort plus, hvis du spørger mig.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Jeg er fucking magtesløs