Det er ok ikke at hvile i sig selv

Gæt hvor jeg rejser hen i dag?

I aften sætter jeg mig op i et fly igen, men ikke mod Danmark (i denne omgang). Det er sikkert ikke sååå svært at gætte, hvis man genkender flaget på nedenstående billede. Jeg rejser nemlig til Canada, nærmere bestemt Vancouver, i den næste uges tid.

Jeg skal besøge min far og resten af min store familie, der bor i området. Vancouver er et ret fantastisk sted, hvilket jeg naturligvis som halv-canadier kan sige fuldstændig uden bias (host host), hvor der er vild natur på høje bjerge, hvid sandstrand og skyskrabere indenfor en times kørsel af hinanden. Jeg forstår godt, at byen stort set altid rangerer højt på listen over steder, hvor flest mennesker i verden helst ville bo. Personligt har New York jo som by stjålet mit hjerte, men Vancouver er en klar og skarp andenplads, der puster det store æble i nakken!

14139361_10210305847743916_1787623117_o

Kufferten er nu pakket med tøj, der kan klare lidt af hvert af både familiebesøg, naturens strabadser og forhåbentlig en strandtur eller to. Min håndbagage er også fyldt op med alle de sager, jeg normalt pakker. Du kan læse om mit bud på den perfekte håndbagage lige HER. Jeg ser frem til at sende nogle forhåbentlig læseværdige postkort fra Canada, ligesom jeg gjorde sidste gang, turen gik helt vestpå. Du kan læse mine postkort fra sidste rejse til Vancouver HER og HER

For 2 år siden blev min far gift i naturskønne omgivelser, hvor jeg deltog som stolt bryllupsgæst med min bror og vores (mange andre) familiemedlemmer. Der er noget særligt ved at se mennesker, der ikke er en del af min dagligdag, men som stadig fylder meget i mit liv. Måske er der flere derude med familie i udlandet, der kan relatere?

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Det er ok ikke at hvile i sig selv