"Der er ikke mere, vi kan gøre"

Hedebølge i New York får kakerlakker til at flyve!

Det er mellem 35 og 36 grader i New York i disse dage, hvilket sammenlignet med det sløje sommervejr i DK sikkert lyder som en skøn omgang, men med en luftfugtighed der siger spar to, en sørens masse bil-os og ikke mange muligheder for en lille brise, kan det være ret stramt med varmen.

En avis bragte i weekenden følgende overskrift (uden pis): “Hedebølge i New York får kakerlakker til at flyve”. Nok er storbyen fantastisk, men dét var alligevel dråben. Mine venner og jeg havde ikke andet valg, da vores alt for varme dresscode venlige tøj endelig kunne komme af. Vi skred på stranden.

Coney Island beach er et mekka, hvis du elsker varme, strand, gratis vind i håret og forlystelser/mad/drikke til overpriser. Vi hoppede en tur i pariserhjulet for at få en udsigt over vandet, inden vi selv gik ned og stegte videre i solen.

strand222

strand

Nu er det mandag igen, så jeg har igen presset min overophedede krop ned i et pencilskirt, en skjorte og en blazer, der kan håndtere selv den køligste aircondition, hvis de skruer godt op. Så kan alle flyvende kakerlakker bare komme an!

 

 

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Christina Laursen

  Okay, 35-36 græder og fugtigt luft er måske lige i overkanten, men jeg savner nu alligevel lidt varme, sol og det at nyde min terrasse med en god bog og et iskoldt glas vin. Og at ens Sommerblomster ikke drukner fordi de har fået for meget vand, men hvis man nu skal have den positive Ja hat på, så er fordelen ved det dårlig vejr er at man kan nyde sin vin indenfor og drikke sin vin imens man ser OL i fjernsynet og heppe på de Super seje atleter og tænke godt at man snart skal ned til varmen og holde en uges ferie sammen med familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det lyder som en fantastisk sommeraften med OL, kølig vin og solskin – det kan vi vist allesammen blive enige om! Hav en god sommer Christina 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

"Der er ikke mere, vi kan gøre"