Jeg har ikke anoreksi

Kunsten at tage på i vægt

Alle vil gerne tabe sig, men hvordan griber man det egentlig an, hvis man gerne vil tage på? Rigtig mange anser det for et ‘luksusproblem’, da så mange som bekendt forsøger at få de kære tal på vægten til at vise et lavere nummer, men det kan også være noget af en kamp, hvis du kæmper i den modsatte retning.

Jeg har ikke selv decideret problemer med at tage på, men da jeg for nyligt har tabt mig nogle kilo, vil jeg gerne have lidt mere fylde på min krop igen, da det er sådan, jeg både selv føler, jeg ser bedst ud, men også hvor jeg føler mig bedst tilpas i forhold til energi, styrke og generelt velvære.

Derfor har jeg lige ny kastet mig ud i kunsten at tage på i vægt, hvilket man jo kan gribe an på en del forskellige måder. Skal jeg bare høvle en sørens masse is og kage ind på daglig basis? Skal jeg lave en madplan og sørge for, at det daglige kalorieindtag er højt nok? Eller måske noget midt i mellem?

Det ville være nærliggende for mig at skrive lidt om kunsten at tage på i vægt, hvis det har interesse for jer, der læser med herinde, at læse om? Måske er der flere derude, som kunne bruge lidt tanker, tips og tricks til det med at få lidt mere fylde i kinderne igen.

is

På billedet har jeg netop udset mig den næste bid af lækker italiensk is i Little Italy. Mit vægttab her i New York har ikke noget med en spiseforstyrrelse at gøre, hvilket jeg har uddybet i dette indlæg, så det er bestemt ikke frygten for sukker eller fedt, der har forårsaget de tabte kilo.

Vil du selv have en lækker is i de hyggelige gader omkring Little Italy? Jeg har lavet en lille guide til lower Manhatten, hvor du kan læse meget mere om gode spisesteder, hvad der er at se i området og hvordan, du nemt kommer dertil (forudsat du allerede er i New York, naturligvis). Den lille guide kan du læse lige HER

bloglovin_annawarrington
   

10 kommentarer

 • For mig fungerede det aldrig med en kostplan eller mekanisk spisning. I stedet lavede jeg en mental liste med kalorietætte ting, som jeg virkelig satte pris på at spise. Dem implementerede jeg som supplement – og ikke erstatning – i mine daglige måltider.
  Glæder mig til at se, hvad du finder på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak for et rigtig godt tip baseret på din egen erfaring Karoline 🙂 Jeg skriver løbende, når jeg får sat ord på mine egne 🙂 Hav en god dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K.E

  Meget interesseret! Selv kæmper jeg også med at tage lidt mere på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak for feedback, det sætter jeg pris på! 🙂 Og held og lykke med dit eget projekt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Meget gerne! Jeg har heller ingen spiseforstyrrelse, men har altid (udover en lille tid i gymnasiet) været meget spinkel, og jeg kunne også godt tænke mig at få lidt flere former. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Jeg har flere veninder, der har haft samme oplevelse som dig Emma, så jeg ved, du ikke er alene med den kamp om at få lidt mere fylde på kroppen. Det er et emne, der ikke så ofte bliver talt om, så det vil jeg gerne gøre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ville meget gerne læse lidt omkring det emne! Har nemlig selv problemer med at tage på i vægt, og som du siger, så er det virkelig en kamp. Så jeg kunne godt bruge nogle gode råd. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det kan nemlig være op af bakke for mange! Så det er rigtig rart at høre, at der er interesse for emnet. Tak for feedback Cecilie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu går jeg selv efter at tabe mig lidt og blive mere fit, men vil meget gerne læse mere om emnet. Det kan aldrig skade 🙂
  Og derudover er det da rart at høre dine tanker om emnet og hvordan du synes det er godt at gribe det an.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak, det er super dejligt at høre. Og rigtig meget held og lykke med dit vægttab! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Jeg har ikke anoreksi