Smeltet skumfidus, oreo og bær (jeg dør lidt!)

Lets get lost

Skal vi tage en tur i skoven? Du rynker måske på næsen, ryster på hovedet og finder noget andet at lave, hvor tempoet er hurtigere. Sådan er jeg selv de fleste dage, da jeg elsker højt tempo, larm og mange mennesker (hvilket forklarer hvorfor, jeg elsker at bo i New York, host host). Men.. Jeg elsker faktisk også at forsvinde ind i skoven, gå en tur på stranden eller fordybe mig i en park, hvor der er ro, så alle tanker bare kan flyde, som tanker har det med at gøre.

Og det tror jeg, er hamrende sundt.

14193661_10210344800037699_804022676_n

Lets get lost.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Smeltet skumfidus, oreo og bær (jeg dør lidt!)