Kan flygtninge være med til OL?

Mad der hitter på Instagram

Reglen er, at hvis alle spiser det på Instagram, så SKAL du også kunne lide det. Fx elsker vi allesammen lige nu avocadomadder, hvor den skønne grønne spise er enten formet som en rose, skåret i sirlige skiver og pyntet med friske krydderurter eller most ud på et stykke (økologisk, glutenfrit) brød. Og ja, jeg er da også faldet hamrende meget i fælden, hvor jeg har betalt overpris for en fantastisk lille mad, der da også smagte ret fantastisk.

For et par år siden var det cupcakes, der fik alle unge kvinder til at bruge mindre formuer på fancy sandkage og smør-glasur for at deres fest blev den bedste i byen. Derefter kom de små og vældigt yndige macaroons, hvor du igen fik lov at betale i dyre domme for noget, der givetvis smager helt fint, men som vist også er lidt hypet?

Siden ramte skyrbølgen, økobølgen, den grønne bølge og jeg skal komme efter dig. Vi kender alle tricksene med at skrue op for eksponeringen/kontrasten, vinkel maden helt korrekt og bruge dagslys, så netop vores friske bær får flest likes. For vi ved jo allesammen også godt, at sommer-bær med skyr eller smukke kager får flere likes end en gryderet.

Og jo, jeg kan da også virkelig godt lide kage, avocado, mejeriprodukter og friske bær. Men det er da lidt sjovt, som der ikke skal mere til, før vi allesammen går helt agurk over en bestemt slags mad (med filter på?)

avo

frugt

Har du lyst, kan du finde mig på Instagram (annawarringtondk) og følge min profil med alle de retter, du nu også skal have lyst til at sætte tænderne i…

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

  • Jeg kan ikke lide avocado. Det er nok derfor, jeg ikke er en big gun på Instagram.
    Anna, jeg kan ikke huske, om du har skrevet om det (du må lige bære over med mig) — men styrketræner du stadig i New York?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Kan flygtninge være med til OL?