Falafel til morgenmad?

Maxikjoler til lave damer

Er du lav, men ville du gerne gå i maxikjoler? Frygt ej! Glem alle regler om, hvilke kjoler, der klæder hvilke kropstyper og find i stedet nogle kjoler, du føler dig godt tilpas i. Jeg har personligt altid selv undgået alt, hvad der mindede om en maxikjole, da jeg med mine 163 cm vist kun kan kaldes en ret lav dame, så jeg har altid tænkt, at det der med gulvlange kjoler, sgu nok ikke var noget for mig. Men jeg tog fejl.

Det er nogle gange nemmere at tage nogle modemæssige chancer, når man er i udlandet. Eller er det bare mig? Jeg har i hvert fald selv fundet det nemmere, at prøve nye ting her i New York, end jeg har gjort i Danmark.

Nogle gange handler det bare om at springe ud i det. Hvad er det værste, der kan ske? Tag dine kort ben og få dem mast ned i en maxikjole, hvis du har lyst til det. Sandsynligheden for at du faktisk føler dig mega godt tilpas, hvis du finder én, der passer, er faktisk gange stor. Jeg er i hvert fald en lav dame, der er blevet ret vild med maxikjoler!

PicMonkey Collagemaxi

For ikke at bruge en hel masse penge på kjoler, der bare dør en langsom død bagerst i skabet, er det en god idé at investere i billigere varianter, når du prøver en stil for første gang. Det er i hvert fald min erfaring. Så er det ikke ligeså ‘farligt’, hvis du ikke bryder dig om looket alligevel. Måske har du en veninde eller to, der kan adoptere kjolen, hvis den alligevel ikke er noget for dig.

Rigtig mange mærker har kollektioner, hvor de tager højde (høhø) for kvinders højde, så du kan finde maxikjoler, hvor taljen rent faktisk sidder i taljen, selvom du kun er 165 cm høj. Smart. Herunder er mine bud på pæne, velsiddende og billige maxikjoler, der passer andre laver damer ude! (Alle links er affilliatelinks)

Glimmer og detaljer for alle pengene til blot 180 kr. HER. Smuk og helt klassisk kjole til 110 kr HER.

PicMonkey Collage222

Fin og sommerlig kjole med slids (alle små menneskers bedste ven) til 299 kr. HER. Elegant og enkel kjole i ankellængde (maxi til korte ben) og lille slids til 199 kr HER.

PicMonkey Collage333

Er du også en lav dame, der er vild med maxikjoler?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Falafel til morgenmad?