Guide til studiestart - Q&A

Nyhed: Jeg bliver i New York!

Planer kan ændre sig på et splitsekund og nogle gange, skal man bare følge med! Jeg skulle have været ved at samle de sidste tråde på mine arbejdsopgaver, være ved at planlægge en farvelfest og nyde udsigten over byen en ekstra gang. Jeg skulle have rejst fra New York sidst i august, men sådan bliver det ikke.

Jeg bliver (desværre) ikke permanent, men jeg napper en forlængelse af min praktikplads hos UN Women og vender derfor først tilbage til Danmark i oktober! New York er en magisk by, der har taget pusten fra mig på alle måder. Mit arbejde giver virkelig meget mening, jeg har søde og inspirerende mennesker omkring mig og jeg er slet ikke klar til at tage tilbage til København, så denne mulighed har jeg tænkt mig at gribe.

Det betyder, at jeg er i FN under den årlige General Forsamling i september, hvilket for alle politik-nørder er noget helt særligt, som jeg føler mig utrolig heldig over at have muligheden for at være en del af.

I fremtiden er planen naturligvis et arbejde og et mere langvarigt sted at bo, men for nu er jeg lykkelig for flere uger som praktikant i et lille værelse på Manhatten.

nyce1

nee4

Læs mere om hvad jeg laver som praktikant for FN lige HER

bloglovin_annawarrington
   

8 kommentarer

 • Carina S.

  Hvor er det bare fedt du har fået mulighed for at blive i New York. Jeg synes bare det er skønt at få et lille glimt af min yndlingsby, gennem det du laver i din hverdag, derovre 🙂 Nyd det rigtig meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak Carina! Jeg er også virkelig glad for det, og jeg sætter stor pris på, du har lyst til at læse med herinde 🙂 Jeg nyder det i fulde drag! 😀 Hav en dejlig søndag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeeej troede lige allerførst at du blev permanent!! 🙈 Stooooort tillykke med forlængelse af praktikpladsen, hvor er det fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det håbede jeg også, men jeg skal jo hjem og have færdiggjort det speciale 😉 Og taaaak! 😀 Jeg tager, hvad jeg kan få for nu, men jeg vender stærkt tilbage og søger ægte jobs 😀

   Håber alt er vel i solrige Dubai <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor skønt! Og fedt at du kunne forlænge din praktikplads. Hvordan gør du med studie og lejlighed herhjemme? Tænker at man ofte fremlejer sit værelse/sin lejlighed mens man er på udveksling eller i praktik i udlandet.
  Anyways. Hold op en masse erfaring du vender hjem med til oktober!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak Laura 😀 Jeg har primært søgt blokfag på KU, der så kører i 6 uger intensivt med eksamen omkring jul, så det bliver hårdt at komme tilbage, men det tager jeg gerne med. Det ene fag kører semesterligt, så jeg må bruge nogle søndage her i byen på at følge læseplanen, hvilket jeg ikke tror, bliver noget problem. Min lejlighed derhjemme ordner jeg i fællesskab med søde mennesker i Kbh, der hjælper med at finde ud af det praktiske 🙂
   Jeg værdsætter al den erfaring, jeg kan suge til mig herovre, kan du lige tro! 😀 Tak for din søde kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Ih hvor dejligt! Jeg troede også lige, at du blev permanent 🙈
  Men så får du også oplevet Halloween sæsonen! Du må love mig, at du køber et græskarformet reece’s peanut butter cup. De er meget bedre end de almindelige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det ville jeg også gerne, men jeg bliver nødt til at færdiggøre min kandidat hjemme i Kbh, så det venter liiige et år mere, men så sender jeg også en ansøgning med det vuns! Og tak for anbefalingen med peanutbuttercups – den skal jeg finde! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Guide til studiestart - Q&A