Derfor bliver du tyk i USA #2

Sund aftensmad på 10 min

Nogle dage skal det gå stærkt, og nogle dage skal det gå rigtig stærkt. Orker du ikke mere takeaway eller har din bankrådgiver lukket for flere middage ude i byen, kan du heldigvis selv nemt og hurtigt fremtrylle en sund aftensmad på 10 min. Der er flere små tips og tricks til den slags, men her kommer min personlige redning, når jeg er sulten og maden helst skulle have været klar for 5 min siden…

Du løber enten ned til dit lokale supermarked, eller åbner dit køleskab, hvis du har handlet i forvejen og hiver følgende ud:

Falafel fra frost eller køl

– Mix af friske grøntsager, der er snittede i forvejen (eller grøntsager fra frost)

– En håndfuld frisk salat eller snittede, friske grøntsager (jeg havde en pose rå gulerods/broccoli spaghetti)

– Et par spiseskefulde salsa, pastasovs, karrypaste eller lignende smagsgiver

– En håndfuld nødder

Du starter med at varme dine falafler i mikroovnen eller i et ildfast fad i ovnen (hvis de er optøede). Imens tilsætter du lidt olie på en varm pande, hvor du smider dine allerede snittede grøntsager op. Lad det svitse godt sammen i et par minutter og tilsæt salt, peber og lidt af den smagsgiver, du har valgt (som du altid kan have i køleskabet til travle dage). Din tallerken kan nu samles ganske kort tid efter, din mave begyndte at rumle. Bum. Færdig!

14101885_10210305574017073_1934450088_n

Personligt er jeg helt vild med falafel, der kan redde enhver knurrende mave, der kræver mad indenfor kort tid. Falafel er lavet på kikærter, der steges eller bages med krydderier og olie. De kan købes mere eller mindre kalorietætte, økologiske eller konventionelle og med ganske få (eller slet ingen) tilsætningsstoffer. Jeg har endda for nyligt spist falafel til morgenmad!

Har du nogle gode tips til sund aftensmad på 10 min?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Derfor bliver du tyk i USA #2