Lets get lost

7 blogs med noget på hjerte

Jeg elsker at læse blogs, men bliver ofte trætte af den ensformighed, der har det med at lægge sig over blogland. Eller er det bare mig?

Mistforstå mig ikke. Jeg elsker skam også at læse lækre opskrifter på kage, få inspiration til ny træning eller leve mig ind i lommefilosofiske tanker om livet fra smukke kvinder, der fyrer en Asos collage af i ny og næ. Det er bare nogle gange rart at klikke rundt på nettet efter noget andet.

Definitionen ‘at have noget på hjerte’ er om noget subjektiv, så dette er blot min personlige liste. Måske inspireres du af noget helt andet? Jeg foreslår i hvert fald, at du laver en god kop kaffe, finder nogle snacks og åbner din computer for at læse disse blogs.

14182083_10210340504250307_1184480524_n

1 – Twerk Queen (Louise) skriver blandt andet for at reclaime ordet ‘luder’ igennem en diskursiv frigørelse af kvindelig seksualitet og representation af denne. Der er skarpe meninger, numse-rystende videoer og socialkonstruktivisme, der lurer latent under de fleste sætninger. Jeg er vild med det. Læs hendes indlæg om at blive kaldt ‘luder’ lige HER.

2 – Morten Elsøe gør op med pseudo-videnskaben (også kaldet bullshit) i sundhedsverden. Han er kandidat i Molekylær Ernæring og Fødevareteknologi og har forsket i livsstilssygdomme, så den videnskabelige, evidensbaserede, tilgang til et emne er ikke ny for ham. Han har blandt andet skrevet yderst kritisk om det kendte Kinastudie (som du kan læse lige HER) og har sammen med Morten Svane skrevet bogen Slut med forbudt (Affiliatelink).

3 – Nina Q er en sej kvinde, der har taget sin del af ‘lorten’, som hun selv skriver om de mange kriser, som livet efterhånden har budt hende. Ingen mennesker går igennem livet uden sorger, hvilket Nina er meget bevidst om. Hun skriver om, hvordan du finder sunde vaner, der passer ind i DIN hverdag og ikke i det fancy billede, der vises på sociale medier. Du finder også tanker om kropsidealer, kærlighed, seksualitet og frihed til bare at være glad i låget. Læs med HER

4 – Madbanditten (Jane)  skriver ikke kun om lækker kost, der følger LCHF principperne, men også om hvordan den mad vi spiser, påvirker vores sociale normer (og vice versa). Hun debatterer gerne sårbare emner, der får folk op i det røde felt, som børn og sukkerpolitik, alder og rynker, samt dét hvile i sig selv og sine valg. Læs eksempelvis hendes indlæg om photoshop lige HER.

5 – Nana skriver en rejse og inspirationsblog, hvor hun skriver om at kaste sig ud i eventyr og overveje, hvordan du bliver glad i hverdagen. Hun sagde sit faste job op, da hun ikke længere fandt glæde i den hverdag, som det bragte.Hun fandt også kærligheden så langt fra Danmarks grænser, som det næsten er muligt. Hun skriver om stort og småt lige HER.

6 – Anne Deppe er en kvinde, som man må have haft i tankerne, da man fandt på udtrykket ‘ben i næsen’. Hun er selvstændig, alenemor og foredragsholder. Hun er også blogger, hvor hun med en imponerende lethed behandler nogle af livets svære emner med en humor, der er omfavnende, inkluderende og samtidig aldrig taber alvoren i dét, hun skriver om. Du kan læse med HER

7 – Lortemor skriver om livet som mor, men på hendes blog finder du ikke tips til økologisk babytøj i sandfarver. Hun skriver om det sårbare i at gå fra hinanden, bryde en familie op og finde sig selv igen som menneske, kvinde og mor. Hun får sat ord på en sårbarhed, som udfordrer den behagelige overflade af distance, vi alle godt kan lide at (forsøge at) bevare. Du læse hendes åbne brev til dig, der står midt i en krise, lige HER

Hvilke blogs læser du, når du gerne vil have sat nogle tanker i gang?

 

bloglovin_annawarrington
   

3 kommentarer

 • troldemor

  jeg går efter overskrift eller et billede, og så ser jeg hvad der befinder sig bag, og rigtig tit er det noget der sætter tanker igang eller hvem ved måske lige den opskrift på en ny gang aftensmad.
  min egen blog er et misk mask af alt muligt, både DIY, opskrifter og om mig og mit liv og til tider et lille opstød af et eller andet. Jeg må også indrømme at alle de mode blog og træningsblog ikke er noget jeg ret tit går ind på.
  som din, der er tit noget der kan sætte en tanke igang eller et smil på læben

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak for de pæne ord, det sætter jeg stor pris på! 🙂 Det er dejligt, du har lyst til at læse med herinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikken en velskrevet og spændende introduktion du har lavet til alle 7 bloggere! Det siger meget om din egen blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Lets get lost