10 sunde til madpakken (repost)

15% på perfekte støvler

Enhver kvindes drøm er sko, der oser af stil og lækkerness, men samtidig er behagelige. Desværre kan den kombinationen være utrolig svær at finde.

Personligt foretrækker jeg sko og støvler i god kvalitet, der gerne må koste lidt mere, men så også til gengæld skal kunne holde længe. Det gælder hvad enten jeg vælger sneakers, støvler, sandaler eller den sjældne lille fest-sko. De skal være funktionelle, behagelige og klassiske i deres udtryk. Høje krav? Muligvis, men det er lykkedes mig at finde en hel samling, som jeg linker til herunder. Alle links er affiliatelinks, som du kan blive klogere på, hvad er, lige HER

Du får lige nu (kun i dag!) 15% på udvalgte mærker hos Bootz.com ved at bruge koden 15SUNDAY.

Kan dine fødder klare en lille hæl, er ankelstøvler ret perfekte. I mine øjne i hvert fald. Hælen er som regel tykkere, end på høje sko og når selve støvlen går en smule op af foden, sidder de generelt bedre til, så man kan holde ud at have dem på hele dagen. Desuden skærer de ikke benet over, så man ser kortere ud (hvis du ligesom jeg er en lav dame på 163 cm er den slags). De kan også bæres både til jeans, nederdele og kjoler, hvilket især er vigtigt, hvis din indkomst (ligesom min) er begrænset til SU.

PicMonkey Collageaaa

1. Perfekt hæl i en lækker, kort støvle HER. 2. Samme lave hæl, men lidt højere støvle finder du HER. 3. Et lidt mere råt udtryk og en praktisk støvle til en stilfuld vinter finder du HER. Super fin til kjoler med lille hæl og feminin detaljer finder du i mørkeblå og sort HER

Er du slet ikke til hæle, så er efteråret også en god årstid, hvor flade støvler fungerer godt til de fleste outfits, hvad enten du skal i skole, på arbejde eller en tur i byen. Der er noget virkelig tidsløst og lækkert over en klassisk støvle, der kan få personlighed igennem små, fine eller rå detaljer.

PicMonkey Collageflsde

1. Helt klassisk flad ankelstøvle HER. 2. Lidt mere rå, flad støvle i sort eller mørkebrun finder du HER. 3. Simpel og virkelig lækker ankelstøvle med fin detalje kan du klikke hjem HER. 4 Praktisk støvle med råt udtryk finder du lige HER

Husk at koden: 15SUNDAY kun gælder i dag søndag og giver 15% hos Bootz.com!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

10 sunde til madpakken (repost)