Chocolate marshmallow bites

Derfor bliver du tyk i USA #3

Jeg har helt seriøst set noget af det dummeste, jeg længe er stødt på. Deep fried coffee. I shit you not. Jeg rystede let på hovedet, men blev alligevel liiidt lækkersulten, da jeg som bekendt virkelig elsker kaffe.

Det er ikke et ukendt fænomen at tage i forvejen rimelig kaloritetætte og sukkerholdige madvarer, såsom oreo-kiks og snickers, og derefter dyppe dem i dej for så at smide dem ned i en glohed gryde med friture. Hver sin lyst og den slags, men ved friturestegt kaffe? Der sætter jeg sgu grænsen.

Det er lidt som om de kære amerikanere har tænkt, at siden du skal have dit koffein fix hver morgen alligevel, hvorfor så ikke friture stege skidtet? Jeg mener, du får jo ikke fedt og kalorier nok i løbet af sådan dag i USA, gør du?

Er du i tvivl, kan du læse mine andre ‘Derfor bliver du tyk i USA’ indlæg lige HER og HER

14355814_10210491410542870_1999089177_n

Jeg vender i øvrigt snart skarpt tilbage her på bloggen med mere substanstunge indlæg, men lige for tiden er der travlt i New York, hvor den årlige Generalforsamling er lige ved at gå i gang. Jeg føler mig utrolig heldig over, at have fået chancen for at være med til Generalforsamlingen (alle politiske nørder nikker forhåbentlig med), men det betyder også, at livet på den anden side af skærmen trækker lidt mere, end timerne foran skærmen.

Så nu vil jeg drikke en kop (ikke friturestegt) kaffe og hoppe på arbejde!

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Cathrine

  Eeej, jeg troede lige, at jeg skulle se friturestegt kaffe og høre din anmeldelse af, hvordan det var 😉 Du må ofre dig for bloggen og smage det en dag 😚😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Desværre var jeg for nærig.. Det kostede 8 dollars for en lille, mistænkelig sort klat, der åbenbart er friturestegt (i forvejen frysetørret!) kaffe. Ad med ad på! Jeg lover, at ofte mig for bloggen en dag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Chocolate marshmallow bites