15% på perfekte støvler

Frokost fra WholeFoods

Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor WholeFoods ikke er kommet til Danmark. Jeg mener, de har et KÆMPE udvalg af friske grøntsager, frugt, snacks, frisk fisk og alle de varianter af proteinbarer, du kunne tænke dig. De har tilmed et kæmpe udvalg lune, kolde og varme retter, der er lige til at smække sammen og tage med sig. Det eneste minus er, at priserne også er godt skruet op, så du får, hvad du betaler for.

De fleste butikker har også (ganske smart) sat små caféborde op, så du faktisk også kan nyde dine nyindkøbte lækkerier med det samme. Jeg nød en frokost med min far og min kusine, hvor vi fik frisk salat med lun bønne-mix, spicy salsa, quinoa med friske krydderurter, røget laks og det lækreste økologiske quinoa-brød ved siden af. Det smagte himmelsk.

14171842_10210382030968449_1913091180_n

På Instagram profil (annawarringtondk) lagde jeg i går en lille video op fra mit seneste besøg i WholeFoods, hvor jeg viste et lille udsnit af de mange nødder, der kan købes i løsvægt. Det et bare et af de tiltag, vi godt kunne bruge hjemme i Danmark – efter min mening. Når vi lige har afskaffet nøddeafgiften naturligvis…

Husk at du i dag (og kun i dag!) får hele 15% rabat hos Bootz.com. Jeg deler rabatkoden, og viser mine favoritter, når det kommer til perfekte støvler til efteråret, lige HER.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

15% på perfekte støvler