Nyt look + tilbageblik

Sidste dag som praktikant

I dag er det et halvt år siden, jeg først trådte igennem dørene ind til den imponerende bygning foran mig. Den tårnede sig over mig, som en fysisk manifestation på alt det, jeg havde drømt om i årevis. Tænk at skulle arbejde for FN!

Jeg var ramt af titusinde sommerfugle i maven. Jeg var spændt, nervøs og en smule usikker, for tænk nu hvis jeg slet ikke var dygtig nok til at arbejde sådan et sted?

I dag er min sidste dag som praktikant.

I løbet af det sidste halve år er mine sommerfugle i maven langsomt blevet forvandlet til en selvsikkerhed, der har lært mere, end jeg havde turdet håbe på. Det har været hårdt, sjovt, spændende og ret fantastisk. Jeg har fået lov til at være med til møder, hvor den næste globale terror-strategi blev forhandlet, jeg har drukket en sørens masse drinks sammen med andre praktikanter og kigget på New Yorks Skyline, da mit ophold i New York blev forlænget. Jeg har også brugt timevis på at stirre på Excel-ark, læst tusindevis af sider i rapporter om kvinder i verdens konflikter, og nårh ja.. Så kom Barack Obama også lige forbi.

14528463_10210647671409294_1208239775_n

14446389_1152273718159430_561205761_o

rooftop

Du kan finde alle indlæg, der handler om livet som praktikant herunder

5 tegn på, du er praktikant

Sådan fik jeg min praktikplads hos FN

Må en praktikant sige nej?

5 spørgsmål om praktik på Manhattan

Fortæl mig én gang til, vi ikke har brug for ligestilling

FBI agenter, klima-aftaler og blå øjne

Budget til praktikophold

Kan flygtninge være med til OL?

Obama kom forbi

Kom med en dag i praktik

 

bloglovin_annawarrington
   

6 kommentarer

 • Nina

  Hej søde Anna,
  Er det så nu du vender snuden hjemad til DK?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Nina 🙂 Ja, jeg landede i går 🙂 Send gerne en sms eller mail!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du er så skide, hamrende sej! Virkelig en stærk kvinde. Elsker at følge med i dig liv 🙂 Jeg er helt sikkert på, du nok skal nå alle dine mål i livet med din styrke. Inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hvor er du bare sød Pernille, sikke en dejlig kommentar! Tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvad med visum – hvordan fungerer det når man skal i praktik i NYC? Er det svært at få, skal man være ude i god tid osv.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Mie 🙂 Jeg er Canadisk statsborger (ved siden af mit danske) så det har været en del nemmere for mig, end det har været for mine danske veninder, der er herovre. Men generelt er det ikke specielt besværligt som dansker, du skal blot søge i god tid og tale med myndighederne om dine muligheder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Nyt look + tilbageblik