Frokost fra WholeFoods

Sukker og glutenfri brownie!

En svampet brownie uden hverken gluten eller sukker? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er ikke desto mindre, hvad de kære mennesker bag Bodylab har formået at trylle frem i deres køkken.

Den nye brownie er en af de nyheder, der lige er blevet præsenteret på Bodylabs hjemmeside, og den ser ærlig talt intet mindre end forrygende ud. Jeg har, af gode grunde, ikke selv smagt den endnu, da jeg stadig befinder mig på den anden side af Atlanterhavet, men jeg kan vist godt vove pelsen og påstå, at den nok er pænt lækker at sætte tænderne i. Jeg mener, hvem kan ikke lide brownie?

Der er meget debat om sødemidler, men personligt klarer min mave (og min samvittighed) sagtens en omgang sødemiddel i ny og næ, så jeg synes, produkter som disse er ganske fine alternativer til klassisk kage, når trangen melder sig på hverdage, hvor jeg ikke har lyst til at indtage sukker.

Indlægget indeholder affiliatelinks

brownie

Skærmbillede 2016-09-03 kl. 21.33.55

Der er fri fragt på alle ordrer fra Bodylab til og med onsdag d. 7 september, så skal du have fyldt dit lager af lækre og sundere snacks derhjemme, så er lige nu et ret godt tidspunkt at slå til. Du kan købe en pakke med 6 store brownie bites lige HER. De indeholder 20% protein og er sødet med sødemiddel, så der er ikke tilsat sukker, og de er også glutenfri, hvis du har en mave, der ikke er særlig vild med den slags.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Frokost fra WholeFoods