Er jeg blevet veganer!?!

Bagt protein cookie med hvid chokolade

Her kommer et tip til de lækkersultne, som er små sukkergrise, ligesom jeg selv er! Nogle gange smager man noget, der er sindssygt lækkert, hvor man tænker: gad vide om det her kunne blive lidt mere lækkert? Og som oftest er svaret et rungende ja!

Jeg har før tippet om de nye protein cookies fra Bodylab, der både er glutenfri og fri for tilsat sukker. På daværende tidspunkt havde jeg ikke selv smagt dem, da jeg var i New York. 

En fordel ved at være tilbage i København er, at jeg har kunne sætte tænderne i de små lækkerbiskner! Og for dælan, de smager jo godt! Min favorit er varianten med hvid chokolade og hindbær, der har den helt rette balance af sødme, knas og en snert af syrlighed, som bare klæder sådan en cookie virkelig godt.

I et forsøg på at gøre den lille cookie endnu mere delikat, smed jeg den i ovnen i omkring et minuts tid (har ikke prøvet med mikro-ovn), hvilket nok er spild af strøm, men det gør bare hele oplevelsen dét mere dessertagtgt. Overfladen bliver dejlig sprød og midten helt lun og lækker. Jeg serverede min cookie med knust, mørk chokolade og en smule sukkerfri topping med hindbærsmag

Alle links er affiliatelinks

14569020_10210677344071092_1667490583_n

Du kan købe din egen pakke protein cookies med smag af hvid chokolade og hindbær, mørk chokolade og chocolate chip lige HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Er jeg blevet veganer!?!