Har jeg mistet mine veninder ved at rejse?

Første bland selv slik i et halvt år!

Jeg er bogstavelig talt et barn i en slikbutik, da jeg træder ind i Nam Nam sammen med min veninde. Den overvældende duft af syntetisk sødme rammer mine næsebor som en genkendelig strøm med 180 kilometer i timen.

Ja, det er hamrende kunstigt, der er ingen næringsværdi i, og jeg kunne få en masse kvalitets desserter for samme antal kalorier, men jeg elsker fornemmelsen af at bide i skum, mærke de syrlige prik på tungen af vingummi og den salte lakrids. Jeg er sgu bare vild med bland selv slik!

I New York er der en masse junk food,  chokolade og is, men for en person der elsker slik, er udvalget (pudsigt nok) relativt begrænset. Derfor blev min første pose bland selv slik i et halvt år nydt i fulde drag,  hvor jeg fik min trang til e-numre og sukker stillet.

Og jeg blev hverken mere eller mindre ‘sund’ af at spise sådan en pose (det er nemlig såkaldt ‘sundhedsbullshit‘). Der er mange på sociale medier, der hashtagger deres Fredagsslik med ‘balance’, hvilket efter min mening blot fastholder tankerne om, at mad skal vurderes og overvejes ned til mindste detalje. Så.. ikke de store tanker, blot en dejlig pose bland selv slik!

img_7112

Hvad er dit forhold til bland selv slik?

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Maja

  Kvist sjovt nok sldrig været fan. Indtil jeg kom i bedring for min spiseforstyrrelse. Det er, som du også siger, en ting der virkelig ikke er meget kvalitet i. Derfor er det også den absolut bedste måde at sparke røv til min spiseforstyrrelse og jeg er siden blevet ellevild med min daglige håndfuld slik 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Sådan! Så kan den spiseforstyrrelse skride! 😀 Jeg hepper på dig (og vingummierne :p)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Har jeg mistet mine veninder ved at rejse?