Hummer & Sangria

Har jeg mistet mine veninder ved at rejse?

Mistede jeg veninder, da jeg flyttede til New York?  Der er blevet tumlet med en del dårlig samvittighed fra min side, da jeg rejste, overfor de relationer, jeg havde hjemme i Danmark, da jeg tog afsted. Jeg kan jo ikke forvente, at mine veninder stadig er der, når jeg vender retur fra et halvt år i New York og kun ævler løs om rooftopbarer, Obama og underlige genbrugsbutikker i Williamsburg.

Hvilke veninder er for livet? Og hvem forsvinder ind og ud af dit liv som flygtige relationer med glimt af rødvinsaftener, hvor i har grinet sammen over en pinlig episode, som ikke endte med at betyde en skid i sidste ende. Men hvor vigtigt er det at pleje sine veninder? Og hvordan gør man egentlig det, når man hver især har travlt med at have de famøse tusind ‘bolde i luften’, som vi jo alle har?

Jeg har været hende, der var skide dårlig til at svare på Facebook. Hende der ikke lige havde tid til at Skype og hende, som sikkert var død irriterende at tale med. Jeg er ikke hende, der altid har tid. Men jeg er også hende, der værdsætter det store knus og de varme smil, når jeg efter par uger uden kontakt hører om dit nye job, din nye kæreste eller den nye serie, du har set i weekenden.

Der er nemlig mange måder at være veninder på. Og det er ikke alle, der synes, det er fedt med veninder (såsom mig) der ikke altid svarer, tager afsted til udlandet eller altid hiver kalenderen frem, når næste aftale skal planlægges. Det er helt ok.

Så har jeg mistet veninder ved at rejse? Jeg var bange for, om jeg mistede mine veninder, da jeg rejste til New York. Nogle relationer er da også gledet ud, men andre er blevet stærkere, hvor vi har en bedre forståelse for hinanden og derfor kan støtte hinanden i det liv, vi hver især gerne vil leve. Det er den slags veninder, jeg sætter stor pris på. Og vice versa – håber jeg.

14446436_10154508094879054_1745291098_o

Jeg er meget heldig med de veninder, jeg har både i Danmark og nu også i New York. Det er nok ikke dem allesammen, som jeg ender med at spise middag med, når vi er i 40erne, men det er også helt ok.

De fine billeder herover er taget af mine skønne veninde Petra, der er Finne og bor i New York. Hun har lært mig at synge med på Taylor Swift, og at rødvin kan drikkes til det meste. Hun blogger om tanker ved at bo i det store æble lige HER

Læs mere om hvordan du får veninder som voksen lige HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hummer & Sangria