Hvem er din yndlingsblogger?

Hvad laver jeg i New York?

Jeg afslørede for et par dage siden, at jeg igen befinder mig i New York. Der har været mange spørgsmål om, hvad søren jeg laver herovre igen. Jeg tænker ærlig talt også selv, at det er en smule skørt at sætte sig på et fly – igen, og tage alene over Atlanten.

Sandheden er, at jeg er helt vild med den her by. Det giver mig sommerfugle i maven og kriller helt ud i fingerspidserne, når jeg hver dag på vej til arbejde kan vinke til de ikoniske Empire State og Chrysler bygninger. Jeg ved, det for mange lyder som en ‘Sex and the City’ agtig utopi, men for mig er det hverdag. Ganske vist en hverdag der har en udløbsdato, men ikke desto mindre en hverdag, der giver mig rigtig meget.

Det var ikke nemt at forlade Danmark, da jeg jo også har et liv der, men jeg er glad for, at jeg tog afsted igen.

Så… Hvad får jeg tiden til at gå med? Efter et halvt år som praktikant for UN Women, åbnede der sig en dør for mig, som gjorde, det var umuligt ikke at sige ja. Jeg er den nye National Action Plan Monitor hos PeaceWomen, der er en NGO (non governmental organisation), som forsker i implementeringen af Sikkerhedsrådets resolutioner, der omhandler kvinder i verdens konflikter.

Det er hamrende spændende, og jeg får lov til at bruge både mine akademiske og analytiske evner, men også nye, mere praktiske redskaber, som jeg lærte hos UN Women. Jeg er altså en slags tidsbegrænset forskerassistent på konsulentbasis, hvis det skal oversættes. Du kan se et eksempel på. hvad jeg har arbejdet med i Oktober nyhedsbrevet HER, selve projektet om Sikkerhedsrådet HER og så kan du også læse præsentationen af mig på PeaceWomens hjemmeside HER, hvis du gider.

Jeg kunne skrive derudad om studiet derhjemme, økonomien i at bo i New York, at miste veninder og om det at arbejde konstant, men da jeg ved, at du sikkert gerne vil ud og have en fredagsdrink nu(eller er det bare mig?) så stopper jeg her. Du skal være mere end velkommen til at stille spørgsmål, så vil jeg gøre mit bedste for at besvare dem.

img_2045

nyc333

Læs om min sidste dag som praktikant for FN, hvor der også er samlet alle blogindlæg om at være i praktik for UN Women i New York, lige HER

bloglovin_annawarrington
   

14 kommentarer

 • Signe

  Kære Anna,
  Jeg kan sagtens forstå, at du ikke kunne takke nej til den mulighed!!
  Jeg blev færdig fra Københavns Uni her i august på Film- og medievidenskab og jeg er nysgerrig efter at vide, hvordan du kan forlænge dit studie med den fremdritsreform der? Jeg havde ikke selv brug for det, men jeg ved, at der var andre af mine medstuderende, som kunne komme i problemer. Jeg ved ikke, om det spørgsmål et til et blogindlæg ligefrem, så det er helt okay med en kommentar 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Signe 🙂 Tillykke med dit studie! Jeg har undersøgt i månedsvis og haft jeg ved ikke hvor mange mails frem og tilbage med studievejledning og studieadministrationen, og for mig personligt er det ikke noget problem, men jeg har også valgt en lidt hardcore løsning, hvor jeg faktisk har taget fuldt semester med 30 ecst point både sidste semester og nu, mens jeg arbejder fuld tid ved siden af 🙂
   Jeg vil gerne skrive lidt mere om det puslespil, som studie og udenlandsophold kan være, da der kunne være andre, som arbejdede på at få det hele til at gå op 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Super spændende! Glæder mig til at høre mere😊 Skal du egentlig skrive speciale derovre? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Johanne 🙂 Jeg skal skrive mit speciale fra januar til juli, så jeg går nok så småt i gang herovre i løbet af december, men selve skriveprocessen kommer til at foregå i København, hvilket sikkert er mest fornuftigt i henhold til selve opgaven, kontakten til min vejleder og mit budget generelt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er for vild Anna – det er en modig beslutning og selvfølgelig skal den mulighed tages! Glæder mig til at følge mere med i hvad du laver 🙂 Hilsen Nana

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak for de utrolig pæne ord Nana! 🙂 Ja, ikke? Jeg synes også, den mulighed skulle gribes med det vuns! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er det sindssygt spændende og godt klaret af dig! Du kan da med rette være stolt over at hive det job hjem -jeg kan bestemt godt forstå du ikke kunne sige nej.

  Sikke en chance – rigtig meget held og lykke, god arbejdslyst og god fornøjelse. Nyd det 💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Mange tak Mette! 🙂 Jeg er faktisk også rigtig stolt af mig selv! Og jeg vil nyde det hele! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det spændende! Sikke en mulighed 😀 Kan sgu godt forstå, at du ikke kunne sige nej til det. Det kunne være spændende at følge dig i løbet af en dag i NYC – nu har du selvfølgelig ikke længere snapchat, men f.eks. et indlæg med indblik i din dagligdag i NYC på dit nye arbejde 🙂 Hvad gør du egentlig rent praktisk med lejlighed, kæreste og andre forpligtelser i DK? Kunne forestille mig, at det krævede lidt planlægning og prioritering 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Laura 🙂 Det har krævet rigtig meget planlægning at få det hele til at gå op, og det var blandt også en af grundene til, at jeg var tilbage i København i et par uger her i oktober 🙂 Jeg vil gerne dele en dag, hvis det kunne være spændende for andre at læse. Tak for et godt tip 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Kære Anna.
  Kæmpe stort tillykke med din nye titel! Det lyder sygt spændende og som en virkelig fed mulighed for dig!
  Jeg er meget interesseret i at høre mere, om alle de overvejelser du har gjort dig, før du sagde ja. Du nævnte selv det med veninder som siger fra, og jeg kan se du på en anden kommentar har skrevet lidt om din struktur på dit studie, praktik og forlænget ophold. Det kunne være virkelig fedt, at læse et indlæg med nogle flere af dine tanker bag din forbliven i NYC.

  Hilsen Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak Katja! 🙂 Jeg vil rigtig gerne skrive mere om det hele. Det er fedt, du er interesseret i at følge med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lili

  Vil du ikke skrive et indlæg om hvordan du formår at balancere det hele? Jeg er personligt umådeligt imponeret over din fuldtidsuge + 30 ects point ved siden af, og vil gerne høre lidt om hvordan du gør + hvordan du studerer. Kh en fellow statskundskaber

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Jo, det kan du tro, jeg gerne vil 🙂 Især for en fellow statskundskaber 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hvem er din yndlingsblogger?