5 udenlandske fitness blogs

Jeg udregner ikke næringsfordeling

Jeg bliver ofte spurgt, om jeg vil udregne eller dele udregningen på næringsfordelingen af fedt, proteiner og kulhydrater i mine opskrifter, samt om jeg vil fortælle, hvor mange kalorier der fx er i et stykke kage.

Det gør jeg ikke. Og det er ikke (kun) fordi jeg er en smådoven blogger, der ikke orker at veje eller udregne en masse, når jeg er kagesulten og kagen er færdig. Det er også fordi, jeg personligt helt bevidst ikke udregner den specifikke fordeling af protein, kulhydrat eller fedt eller kalorier i mine opskrifter, da jeg ved, jeg i så fald ville ende med at fokusere mere på tal end på smag og mæthed, hvilket jeg ikke har lyst til.

Det er en personlig erkendelse af, at jeg har det med at fokusere for meget på tal, og det er ikke sundt for mig. Om det er sundt for dig, vil jeg ikke gøre mig klog på. Nogle mennesker fungerer utrolig godt med præcise udregninger, tal og styr på deres kost på den måde. For mange giver det også rigtig god mening, hvis de er på en særlig diæt rettet mod et særligt mål. Men det er jeg ikke.

Jeg vil hellere fokusere på nogle ingredienser, som jeg har det godt med at indtage. Jeg vil også hellere fokusere på smag og mæthed, så nej, jeg udregner ikke næringsfordeling på min aftensmad, mine desserter eller mine snacks.

ris2

Læs opskrift på lækker chili sin carne lige HER

Læs også mine tanker om, hvorfor jeg bevidst ikke vejer mig lige HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

5 udenlandske fitness blogs