Hvad laver jeg i New York?

Konkurrence: Vind Omega-3 og D vitamin!

Nu kan du blive skide sund! Eller, du kan i hvert fald vinde noget, der efter sigende er super sundt – særligt her om efteråret. Møllers tran indeholder nemlig EPA og DHA, som er essentielle omega-3 fedtstyrer, der er gavnlige for hjertet, hjernen og synet, men også d-vitamin, der er super godt til at vedligeholde et sundt immunforsvar. Men… Er det ikke noget med, det smager forfærdeligt?

De skriver selv; “Möller’s har optimeret sit produkt til nutiden med en skøn smag af citron, og også lavet en variant med naturlig frugtsmag, som har vundet en Superior Taste Award. Hvis du alligevel ikke bryder dig om smagen, kan du prøve at mixe din tran i en smoothie med indhold af mango, æble eller bær, som har masser af syre, som kamuflerer smagen af tran”

Om det smager fantastisk, vil jeg ikke stå til regnskab for. Og om det ødelægger din morgen-smoothie og det er bedre at tage som et shot, skal jeg heller ikke kunne sige. Smagsløg er forskellige og måske er det slet ikke dig, men hvorom alting er, så er omega-3 fedtsyrer hamrende gode for kroppen.

Jeg afholder på min Instagram (annawarringtondk) en konkurrence, hvor du kan vinde en hel kasse med forskellige former for Möllers Tran, hvor du både får med smag af citron og frugtsmag, som i kapselformat, som måske er lidt nemmere at gå til, hvis du mangler omega-3 i hverdagen.

Om der virkelig er noget om snakken, eller om det bare er opreklameret sundhedsfis, kan du læse mere om i den videnskabelige dokumentation bag omega-3 fedtsyrer lige HER

Præmien er sponseret

c88669eb-9c40-4ae5-abc4-019c49c37005_zpskluqmq8f

Find opskriften på laks med sesam og quinoa salat HER

Du vinder ved at kommentere på Instagram, hvor jeg har delt dette billede af laks, der også indeholder de gode fedtsyrer.

Jeg finder en vinder d. 25 oktober kl 15.30  (dansk tid) og vinderen får direkte besked.

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Hvad laver jeg i New York?