3 kendte mænd i min stue

Så.. Jeg skal i TV!

Et småhemmeligt projekt blev afviklet i dag, hvor jeg brugte dagen på at skjule trætte øjne med professionel makeup, masser af kaffe og virkelig godt lys, som blev sat op i min helt egen lille stue.

Jeg skal nemlig være med i et nyt TV program, som ruller over skærmen om et par måneder, så jeg kan ikke sige særlig meget andet, end at det forhåbentligt både er underholdende og giver lidt stof til eftertanke.

Og jeg var som bekendt ikke alene. Som jeg teasede med i gårsdagens indlæg, fik jeg selskab af nogle ret så charmerende mænd med store personligheder, som fik smækket nogle holdninger og nogle grin på banen, hvilket gerne skulle blive til nogle minutters godt tv. Programmet hedder ‘Oraklerne’, hvor et dilemma blev diskuteret fra flere vinkler. Jeg er utrolig spændt på, hvordan det hele bliver klippet sammen og hvad de vælger, der skal være fokus på.

Programmet bliver sendt på Kanal 4 i starten af vinteren, men det bliver ikke noget De Unge Mødre eller Singleliv (selvom det er ganske underholdende programmer, bare ikke lige mig). Jeg vil ikke løfte sløret for, præcis hvad programmet handler om, da jeg næsten synes, i skal se med, når det ruller over skærmen.

tv2

tv4

tv3

Forrige sommer gjorde jeg mig også til på skærmen, da jeg dengang var med i DR3 programmet “DR3 Bestemmer”, hvor der blev diskuteret, om det er okay at tage sin egen mad med, når man er gæst hos andre. Det handlede om kostplaner, træning, sundhed og helt almindelig høflighed. Læs eller genlæs lidt om det hele lige HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

3 kendte mænd i min stue