Skal du have laks til aftensmad?

Surprise: Jeg er i New York igen!

Så… Jeg har faktisk ikke fortalt hele sandheden. Et lille skift i planerne har nemlig gjort, at jeg i skrivende stund slet ikke befinder mig på en café på Nørrebro, men i stedet lytter jeg nu til den summende trafik af 2nd Avenue med biler, der dytter, sirener der larmer og mennesker, der suser afsted. Surprise: Jeg er i New York igen.

Var det nemt at forlade København, Danmark og de mennesker, der havde ventet på mig i et halvt år? Bestemt ikke. Var det nemt at træffe et valg om at rejse tilbage, fordi jeg kan mærke, jeg slet ikke er færdig med denne her by? Overhovedet ikke. Men kan jeg smile helt ægte med en skyline bag mig på en dag, hvor solen skinner? Det kan du tro!

Er der interesse for at vide, hvad jeg nu skal lave her i byen, der aldrig sover?

gladnyc

nyc333

Jeg bor fortsat på det lille værelse på Manhatten, som ligger 10 minutter fra FN, så jeg kan stadig gå rundt uden at mine hofter lidt for meget overlast. Det koster mig fortsat det hvide ud af øjnene, men ærlig talt er denne by hver en krone værd.

Læs mere om budget til praktikophold i udlandet lige HER

   

22 kommentarer

 • Dorthe

  JA!! Fedt at du er tilbage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen fortæl MEEEEER…. ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, jeg er glad for, det ikke kun er mig, der er vildt begejstret! 😀 Jeg fortæller så hjertens gerne meget mere 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Er da mega nysgerring! Fortæl fortæl hvad du endnu engang laver i NY 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hvor er det fedt, andre er ligeså spændte, som jeg er! Dejligt du har lyst til at læse med Malene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ej, hvor lyder det fedt, og hvor er du altså sej! Fortæl mere!!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak Anne! Jeg er også virkelig spændt på det hele, og jeg fortæller meget gerne mere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I knew it! Godt for dig, Anna! Et halvt år er jo alt, alt for lidt. Glæder mig til at høre mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det er nemlig alt for lidt Jane! 😀 Tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvor spændende!! Jeg vil også gerne høre mere. Og ikke mindst om hvordan dig og kæresten klarer det med langdistanceforholdet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak skal du have Signe 🙂 Jeg fortæller gerne mere, om hvad jeg skal lave herovre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg vil også rigtig gerne høre mere☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hvor er det dejligt at høre Johanne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej søde Anna.
  Tillykke med det. Jeg vidste du ville komme tilbage til New York, jeg have det sådan på fornemmelsen, ud fra det du skrev, man kunne bare mærke det.
  Er du så tilbage i FN? Eller hvad skal du så lave og hvor lang tid skal du være i New York?
  Så skønt så kan man stadig læse om dine oplevelser og erfaringer med den fantastiske by.
  Rigtig god søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Christina, hvor er det dejligt at høre, du er glad for at læse med 🙂 Der er faktisk flere, der har haft det liiidt på fornemmelsen, hvilket jeg naturligvis ikke har noget imod – jeg lader min fascination af byen skinne ret meget igennem 😉 Jeg laver et indlæg om, hvad jeg nu skal lave derovre! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jjaaaa! Meget gerne høre meget mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hvor er det fedt, du gerne vil høre mere om det hele. Jeg fortæller også gerne! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Så du var lige forbi DK for at fornye visum?? Det skal vi også m 1.5 år, så gælder det om at time det godt 😛 Jeg tænker, at du er ude i noget udveksling på et universitet et semester og derfor er tilbage på J-1? Det er hyggeligt at følge med i din oplevelse er NYC. Jeg kan fortælle, at det at arbejde som “voksen” herover er et helt helt andet liv end som udvekslingsstudent, så det er helt nostalgisk at læse med her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Sofie 🙂 Min situation med visum er lidt anderledes, da jeg også er canadisk statsborger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ej hvor fedt for dig! 😀
  vil rigtig gerne hør e mere om, hvad du laver i NY og hvordan det hænger sammen med din skole 🙂

  Så en anden skrev noget med en kæreste og hvis du vil fortælle lidt om langdistance, kunne det også være spændende, men også forståeligt hvis du ikke vil eller hvis jeg har misforstået noget 🙂

  Med Venlig Hilsen Sara, som selv er på udveksling og forstår din fascination af udlandet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Jeg har, for at være helt ærlig, ikke lyst til at fortælle om langdistance, da det er for personligt og går for tæt på mit privatliv, hvilket jeg håber, der er forståelse for. Der er andre bloggere, der har skrevet gode indlæg om det, måske skulle jeg finde dem og skrive et samlet indlæg om hvor, man kan finde gode råd?
   Det lyder også som om, du nyder udlandet Sara! Jeg håber, du suger til dig af alle oplevelser og nyder tiden ude 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Skal du have laks til aftensmad?