En personlig historie om mælk

At klare et psykisk hårdt job?

Kalder alle jordmødre, politibetjente og brandmænd, der er vant til at have et job, der kræver en robust psyke. Hvordan bliver man egentlig klar til et psykisk hårdt job?

Mit arbejde er ikke direkte hård psykisk i den forstand, at jeg dagligt konfronteres med blod, tårer og hårde skæbne direkte. Men jeg konfronteres dagligt med, hvor forfærdelig et sted den her verden egentlig er. Og jeg konfronteres også dagligt med, hvor lidt politisk og økonomisk vilje der faktisk er til at løse konflikterne, der brænder rundt omkring. Jeg læser dagligt rapporter om skæbner, der får mig til at ville kramme mine nærmeste og gå i hi under dynen for aldrig at komme ud.

Men jeg elsker jo, hvad jeg laver. Ellers ville jeg ikke sætte mig alene på et fly, bruge alle mine sparepenge og satse al min energi på en karriere i international politik. For jeg tror på, jeg kan gøre bare en lille bitte forskel.

Jeg tog tilbage til New York, fordi jeg har en spirrende ambition i maven, der har drevet mig, ligeså længe jeg kan huske. I skolen lavede jeg mine lektier, fordi jeg gerne ville fremad. Jeg ville noget. Hvad der var ‘noget’, var jeg ikke helt sikker på, men det var min drivkraft. Vi motiveres alle af forskellige ting og mod forskellige mål – heldigvis.

red14

Læs også: Hvad laver jeg i New York? 

Gode råd, tanker og refleksioner om at klare et psykisk hårdt job er meget velkommen.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

En personlig historie om mælk