Trump for President?

Hvad har du fået til frokost?

I dag bestod min frokost af noget så simpelt og lækkert som en vegansk salat, der er købt i et supermarked for 5 dollars i går. Det er ikke altid, at det dyre er det bedste! Salaten var ganske mættende og bestod af quinoa, oliven, spinat, citron/chili dressing og peberfrugt.

Jeg har suppleret med et æble, en proteinbar og nogle nødder i tasken, da jeg sandsynligvis bliver sulten igen om et par timer. Mange, små måltider har altid virket bedst for mig, men er du mere en ‘3 store måltider pr dag’ type, så er sådan en lille salat nok ikke helt nok.

Konceptet om medbragt mad er lidt dødt i New York, men det er også for dyrt at købe mad udefra hver dag, så jeg ender ofte med en mellemting af hjemmelavet og købt, der giver energi til dagen uden at ruinere pengepungen.

14971914_10211069464953869_790524518_n

Mangler du inspiration til madpakken? Læs med om ’10 sunde til madpakken’ 

Hvad har du fået til frokost i dag?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Trump for President?