Ja, det er et godt billede af mig!

‘Jeg synes, sundhed er skide svært’

Citatet er mit. Jeg synes nemlig (ærlig talt), at sundhed er skide svært. Det har i hvert fald taget mig mange år at finde en balance i min hverdag, hvor jeg har det godt med kost og træning – både fysisk og psykisk. Ind i mellem glipper det og min hjerne spiller mit et puds, hvor den fortæller mig, at jeg egentlig er alt for tyk, alt for usund og ligeså godt kan tømme slikskålen. Men mon ikke vi alle har de dage?

Jeg er meget beæret over, at bloggeren Sillewho (der er en personlig favorit hos mig) har interviewet mig til hendes føljeton, der handler om sundhed. Jeg overvejede at fortælle hende en lang smøre om, hvordan jeg spiser salat til frokost og nyder en rawbar om aftenen, men jeg besluttede mig for at være ærlig. Sundhed er nemlig skide svært. For os allesammen.

“Hendes ord rammer lige ind i det, der er så svært for mig. Som om hun havde været en tur forbi mine tanker og efterfølgende formuleret alt det, jeg selv går og kæmper med. Og det er det, jeg har brug for. I stedet for konstante fejlfrie kroppe og kalorietællinger” – Sille.

img_2045

Du kan læse hele interviewet lige HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Ja, det er et godt billede af mig!