Orker ikke Black Friday

Jul i New York #1

Er det magisk at være i New York til jul? Er det ligesom alle Hollywood film, hvor det dufter af gran, kanel og barnlig glæde overalt i de ellers så travle og kyniske gader?

I en ny, lille serie her på bloggen vil jeg dele små glimt fra julemåneden, nu hvor jeg er så heldig at tilbringe den i New York for første gang. Jeg forsøger mig (muligvis lettere klodset) som videoblogger med små snapshots fra stemningen i gaderne, til julemarkeder og hvad jeg nu ellers ser på min vej.

15209165_10211205447113338_382020544_n

Følg med og giv gerne ris/ros – det skal jo bare være hyggeligt!

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

 • Anne

  Ej hvor hyggeligt! Jeg er virkelig jule-freak, så jeg vil glæde mig til af læse mere om din jul 😉 Skal du holde jul i New York, eller skal du hjem til din familie? Hvis du ikke skal være sammen med din familie, kunne jeg godt tænke mig at høre om, hvordan du har det med at holde jul et “fremmedt” sted uden dine nære 🙂
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Anne 🙂 Jeg flyver faktisk hjem til Danmark lige inden jul, da jeg ikke kunne forestille mig at holde jul uden dem, men jeg har et par venner herovre, der vælger at blive til jul. Måske kunne jeg interviewe dem om den oplevelse? Tak fordi du læser med, det er virkelig hyggeligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Det ville være hyggeligt at læse om deres oplevelse med at holde jul et andet sted – og hvilke amerikanske juletraditioner de bryder sig om og ikke bryder sig om, kunne også være sjovt at læse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak for dine tanker Anne, dem tager jeg til efterretning og spørger i mit netværk 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Orker ikke Black Friday