Breakfast in the City

Julestress, hygge og vind en Iphone 7!

Sneen er allerede faldet, og butikkerne har allerede kastet op med nisser og pynt i deres vinduer, så hvorfor ikke hoppe i med begge ben og fejre den tidlige julestemning?

Jeg går ikke ret meget op i traditioner, men jeg synes, det er noget helt særligt over den stemning af hygge, som december kan få frem i selv den mest kyniske af os allesammen. Når man går ned af gaden en kold eftermiddag, hvor det allerede er mørkt, og ser julelysene blinke og måske kan dufte et par brændte mandler, så er det altså svært ikke at smile!

Indlægget er sponseret

Og ja, december byder på julestress og lange butikskøer, der er eksamener på alle studier, og det er skide koldt udenfor, men du kan også vælge at trække vejret, sætte tænderne i en masse julelækkerier, kramme hele din familie og se en masse film indenfor. Du kan nemlig helt stå af overfor julestress, gaveræs og ’sund jul’ hysteriet. Læs mine tanker om emnet fra sidste år HER.

Du kan tilmelde dig en online julekalender, i form af nyhedsbrevet fra SEAS lige HER, hvor der er gavnmilde nisser på spil. Du får julehygge, information om energibesparelse til din bolig (ret nyttigt i december) og chancen for at vinde for 12.000 varer i Coops butikker – en julegave som de fleste med et stramt budget vist godt kan bruge.

Og hvis du tilmelder dig før 1. december, via dette link, er du også med i lodtrækningen om en spritny Iphone 7.

konfekt3_zps3v1rq9bc

Opskrift på lækker, hjemmelavet konfekt til juleaften finder du HER

Så kan julehyggen vist godt begynde!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Breakfast in the City