'Jeg synes, sundhed er skide svært'

Lynhurtig vegansk frokost

Nogle gange skal det gå ekstra stærkt, når maven rumler. Jeg kan godt lide at have køleskabet fyldt med madvarer, der gør det nemt og hurtigt at smække et måltid sammen. Denne frokost var let, hurtig og utrolig smagfuld, selvom den tog max 10 min at få på tallerkenen.

Jeg er ikke veganer, men jeg kan godt lide at spise grønne måltider et par gange om ugen, så dette er inspiration til en vegansk frokost, men du kan sagtens inkludere et spejlæg, lidt hytteost eller noget kød, hvis du vil have mere ‘kød’ på måltidet, som man siger…

Du tager ganske simpelt et stykke groft pitabrød, smør med hummus, topper med friske tomater i skiver og smækker en stor klat færdig salat ovenpå. Jeg havde en rest virkelig lækker salat med kikærter, kidneybønner, majs, avocadocreme og grillede peberfrugter. Ved at have den slags salater i køleskabet, kan du nemt supplere med andre (billigere) madvarer og lave en mættende frokost i en fart. Er du mere sulten, tager det heldigvis kun 10 min at lave en portion mere!

14962491_10211038320055266_588634291_n

Mere inspiration til veganske opskrifter finder du HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

'Jeg synes, sundhed er skide svært'