"Du er bare en reklamesøjle"

Morgengrød med bær og peanutbutter

Det er et velkendt faktum i fitnessverden, at peanutbutter kan bruges til stort set alt. Du kan bruge det som smørepålæg, spise det med ske til din yndlingsfilm eller lave en lækker spicy dip til din thai mad. Find en opskrift på thai karry med nudler og peanutbutter sovs lige HER

Hvad du måske ikke ved er, at peanutbutter faktisk også smager ret fantastisk i din morgengrød. Eller måske ved du det godt, men klikkede alligevel herind fordi min morgenmad så latterligt lækker ud. And I dont blame you..

Dette er en luksus udgave af morgengrød, hvor et par store håndfulde havregryn er lavet til grød med vand, rørt med en æggehvide (for ekstra protein og cremet konsistens) og derefter toppet med alle mine yndlingsting: friske blåbær (ikke i sæson, i know), revet mørk chiokolade, finthakkede mandler og et par skefulde peanutbutter. Det smager som snickers i min mund, og er bestemt en anbefalesesværdig måde at starte din dag på!

groed222

10 grunde til at jeg aldrig vil leve lowcarb kan du læse lige HER (ja, grød er i top 3)

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

"Du er bare en reklamesøjle"