Morgengrød med bær og peanutbutter

Status på kroppen

Når man har en kronisk tilstand/sygdom, kald det hvad du vil, kan en af de sværeste ting være at forklare andre, hvordan man har det. Spørgsmålet ‘hvordan går det’? bliver pludselig underligt tricky. Skal jeg være ærlig og køre i samme klagesang om de gamle hofter? Stikke en hvid løgn og snakke om vejret? Eller bare fokusere på alt det andet, jeg i virkeligheden hellere vil snakke om?

Jeg opdaterer sjældent mine veninder i det virkelige liv, da der ikke er meget nyt at sige. Det betyder ikke, at jeg har færre smerter, men det kan være svært at forklare, når det stort set er det samme hver dag. Du fortæller jo heller ikke, hvis du har børstet tænder i morges, gør du?

Så en status på kroppen er, at det går, som det plejer. Min krop er stadig træt som et alderdomshjem, mine led værker, når jeg rejser mig fra sengen hver eneste morgen, og jeg tager stadig smertestillende medicin.

Men jeg vælger at vende ansigtet mod solen. Bogstavelig talt. Det lyder som verdens største kliché, men vi har alle forskellige udfordringer i livet, som vi helst ville undvære. Sådan er det. Vi kan ikke vælge vores omstændigheder, men vi kan (stort set) vælge, hvordan vi håndterer dem. Jeg vælger at være glad, at få det bedste ud af mine dage og suge til mig af alle de gode oplevelser, jeg kan få.

Mine smerter fra hofterne påvirker min hverdag idet, at jeg skal planlægge mine aktiviteter. Men mine hofter skal ikke stoppe mig fra at leve et liv, der giver mening for mig.

14885854_10210939634788196_1428745137_n

Mine sko er sponseret af Hummel. Du kan finde dem lige HER. Min frakke er fra Karen Millen for et par sæsoner siden. Du finder en uld trenchcoat, der ligner modellen lige HER (reklamelinks i form af et affiliatelink). 

Læs også indlægget ‘der er ikke mere, vi kan gøre’, hvis du vil have historien bag mine hofter. Du finder indlægget HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Morgengrød med bær og peanutbutter