Hvad har jeg lært af Halloween i USA?

Sukkerfri proteinbar til intropris

Servicemeddelelse hvis du elsker proteinbarer, der tilfredsstiler den søde tand. Bodylab har lige lanceret en ny proteinbar, der smager knasende sprødt og sødt, men som ikke indeholder tilsat sukker.

Supreme Taste  er en sukkerfri proteinbar, der smager af hvid chokolade og hindbær. Det er, efter min mening, en smagskombination, man utrolig sjældent går galt i byen med. Den søde hvide chokolade får fint modspil af de let syrlige hindbær – det er i hvert fald tilfældet i deres proteincookies med præcis samme smagskombination, som jeg har prøvesmagt og anmeldt lige HER

Det er naturligvis altid en smagssag om man gider følge andres tips til produkter – især når der som hos bloggere (inklusiv mig selv) er en økonomisk interesse i, at få andre til at købe produkterne. Læs mine tanker om skjult reklame på blogs HER

Jeg skrev for et stykke tid siden om at vælge at være ambassadør for ganske få, men gode, mærker. De ord gentager jeg lige her, inden jeg viser et billede af den pæne bar, der i dagens anledning har taget det lyserøde look på:

“Jeg har været ambassadør for Bodylab i et godt stykke tid nu og kan derfor med sindsro sige, at du får noget for pengene. Ja, nogle af produkterne er en smule pebrede i forhold til et SU budget, men de arbejder i månedsvis på produktudvikling, tilpasser smag, næringsindhold og mængder, så produktet sidder lige i skabet, når det kan bestilles online”

Indlægget indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks.

screen-shot-2016-10-31-at-7-30-20-am

Du finder en hel kasse Supreme Taste til den pæne intropris af 129 kr lige HER. Der er i øvrigt også fri fragt på din ordre, så hvis der skal ryge et impulskøb eller to med i kurven, er det ikke det absolut værste tidspunkt at gøre det på.

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Lykke

  Hejsa Anna
  Du spiser da ikke laktose/mælkeprodukter. Eller er det mig der husker forkert? Jeg undgår nemlig laktose men savner min proteinbarer. Hvordan forholder det sig med laktose og dem her?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Jo, jeg spiser laktose 🙂 Jeg har i et par år begrænset mit glutenindtag til et minimum grundet maveproblemer, men jeg har aldrig selv haft problemer med laktose. Jeg ville sørme også savne proteinbarer, men der er begyndt at komme nogle gode rawbarer med ekstra protein på markedet, ligesom du også kan lede efter veganske proteinbarer, hvor der heller ikke vil være mejeriprodukter i?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Hvad har jeg lært af Halloween i USA?