Hvad har du fået til frokost?

Vind kogebog til studerende ‘Økomad på budget’

Bare fordi man er på SU, behøver man ikke leve af pasta og dåsetun. Langt fra. Jeg prioriterer sikkert madbudgettet lidt højere end gennemsnittet, men jeg lever langt fra specielt ekstravagant, og jeg får altså både sund, lækker og varieret mad – selvom jeg har været på SU i over 6 (!) år.

Du kan vinde en fin kogebog til studerende, hvilket jeg ikke var i tvivl om, da jeg blev tilbudt at køre konkurrencen her på bloggen. Selve præmien er sponseret, men jeg får ikke selv noget ud af at afholde konkurrencen.

‘Flow Food. Økomad på budget’ er en ny kogebog, der henvender sig alle, der lever på et stramt budget. Som studerende kan man godt trænge til inspiration i køkkenet ind i mellem, så derfor er det smart med lidt hjælp i ny og næ. Kogebogen indeholder både indkøbslister, madplaner og opskrifter, men man kan jo altid selv blande på kryds og tværs. Opskrifterne har alle en vegetarisk base, men der er rig mulighed for at supplere med kød.

Læs også min guide ‘Sådan overlever du på SU’

Du vinder ved at finde nedenstående billede af den sunde choko-mouse på min instagram (annawarringtondk) og smide en kommentar med dit bedste tip til varieret mad, når man lever på SU.

screen-shot-2016-11-10-at-4-31-56-pm

screen-shot-2016-11-10-at-4-32-13-pm

Jeg finder en vinder af konkurrencen d. 13. november kl. 14 dansk tid og vinderen får direkte besked.

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Hvad har du fået til frokost?