Vi mangler da hvide mænd i toppen!

Wannabe Ferrero Roche kugler (repost)

Jeg har lyst til chokolade i dag. I New York regner det nemlig. Og det betyder, at jeg er lækkersulten. Om det er muligt, at der er en kausal sammenhæng mellem vejret og min trang til chokolade, behøver vi ikke stille spørgsmålstegn ved.

Nu kan jeg jo få stort set alle slags chokolade ved ethvert gadehjørne, men havde jeg tid og overskud, så var jeg gået i køkkenet og havde lavet nogle lækre og lidt sundere snacks. Eksempelvis synes jeg, at denne opskrift på wannabe ferrero roche kugler fortjener et repost. De er nemlig hamrende lækre, svampede og meget fyldige i deres chokolade smag! Så har du, ligesom jeg, trang til chokolade i dag, så kan du hoppe i køkkenet og trille nogle kugler..

Opskrift indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

12784457_10208759202198744_419111908_n-680x907

– 50 gram hasselnødder

– 3 store spsk proteinella med crunch fra Bodylab (eller brug rigtig nutella)

– 1-2 spsk ren rå kakaopulver (alt efter hvor kraftig smagen er)

– 1 lille scoop (uden top) proteinpulver med chokoladesmag

– 1 knivspids salt

– 3 spsk (uden top) havregryn

– 5-6 friske dadler

– 2 spsk vand

Start med at finthakke hasselnødderne, gerne i en blender. Tag 1/3 fra og læg i en skål. Det skal bruges til at trille dem i, når de er færdige. Tag resten af hasselnødderne og bland med salt, proteinpulver og kakaopulver. Blend havregryn helt fint til mel og tilsæt den tørre blanding. Tag nu dine dadler og blend dem til en lind masse. Bland de blendede dadler, vand og proteinella ned i den tørre blanding og ælt godt.

Prøv også: Wannabe Bounty kugler 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Vi mangler da hvide mænd i toppen!