Ugen på bloggen #2

Danske pebernødder i New York

Jeg savner pebernødder! Så er det sagt. Jeg har naturligvis nydt chokolade formet som julemænd, men her i december måned er der bare nogle traditioner i form af julegodter, som er meget svære at erstatte. Jeg har derfor savnet smagen af brunkager, vaniljekranse og pebernødder.

Heldigvis kom en sød veninde på besøg i sidste uge, og hun havde sørme en æske vaniljekranse under armen. Da lækkersulten igen meldte sig fra min side, fandt mine små ben glædestråelende vej til Grand Central Station, hvor Meyers Bageri er åbnet. De serverer klassiske rugbrødsmadder med sild, wienerbrød ala frøsnappere og kanelsnegle. Her til jul har de udvidet deres sortiment, så de også sælger brunkager og pebernødder, hvilket jeg har været svært begejstret for.

Derfor var mine kollegaer og jeg en tur forbi Meyers Bageri i går og hente ugens kontorkage, som i anledning af december blev danske småkager og honninghjerter.

Læs også ‘Jul i New York #1’

15555732_10211443934675378_1157715594_n

Læs også ‘Jul i New York #2′

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Ugen på bloggen #2