Outfit til Anti nytår

Farvel og på gensyn New York

Om få timer er jeg på vej hjem efter at have tilbragt størstedelen af 2016 i New York, hvor jeg har været så heldig at have en hverdag hos både UN Women og en NGO, der arbejder med kvinder og verdens konfliker. 

Jeg har fået så mange oplevelser, der vil tage noget tid at fordøje, når jeg vender tilbage til København. Det bliver surrealistisk at skulle forholde sig til en helt nye hverdag, der på sin vis bør føles bekendt og tryg, men på den anden side også vil føles fremmed, tror jeg.

Der er mange ting, jeg vil tage med mig til Danmark. Den energi som New York summer af, den inspiration og energi jeg fik fra alle de mennesker, jeg mødte fra alle verdens hjørner, vil jeg gerne kunne bruge positivt hjemme i København.

Jeg vil savne at danse til Nigeriansk musik og spise Tunesisk mad fredag aften, at drikke øl med unge fra forskellige kontinenter torsdag aften, sidde til møde i Sikkerhedsrådet onsdag aften og se de ikoniske bygninger danne rammen om min morgenkaffe hver morgen. Men der venter også gode ting i København, og når jeg har fået fordøjet de sidste 8 måneder, så ved jeg, det nok skal gå. Jeg har (forhåbentlig) flere spændende eventyr i vente.

Men for nu er det farvel og på gensyn New York.

Læs også ‘Hvordan kommer jeg mentalt hjem?’

nycprofile

Læs også ‘Sidste dag som praktikant’

bloglovin_annawarrington

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Outfit til Anti nytår