Kom i gang med træning (igen!)

Hvordan får du det hele til at hænge sammen?

Fuldtidsdage hos en NGO, fuldtidsstudie, deltids skribentarbejde og en blog, der altsammen skal passe sammen i en hverdag, hvor der også skal være plads til et socialt liv, søvn og træning ind i mellem. Hvordan får du det til at hænge sammen?

Det er et af de spørgsmål, jeg oftest bliver stillet. Det sjove er, at jeg ikke har reflekteret frygteligt meget over det. Jeg ved ikke, om det er normalt, men jeg gør det jo bare? Ligesom en mor med to børn, der formår at få aftensmad på bordet hver dag, mens hun passer sit arbejde, får set sine veninder og har frisk neglelak på. Det gør hun bare.

Så… Hvordan får jeg det rent praktisk til at hænge sammen? Der er to svar: benhård planlægning og smørbløde nedsatte forventninger. Det er nemlig en utopi at tro, at man kan det hele på samme tid.

Jeg kan ikke præstere 100% alle steder, og det er faktisk helt okay. Dernæst er det også en erkendelse af, at jeg selv har valgt at gøre det på denne her måde, hvor jeg fortsætter min uddannelse på fuldt blus samtidig med, jeg får erfaring fra udlandet hos både UN Women og nu organisationen PeaceWomen. Det betyder, at jeg må planlægge mine uger ret stramt, hvor der ofte står ‘studie-tid’ i kalenderen fra 18-21 efter at have lavet researchopgaver på kontoret fra 9-18. Men sådan er det bare. Det giver mig friheden til at slappe af på andre dage, så jeg også får nydt den fantastiske by, som jeg har været så heldig at få lov til at bo i.

Læs også ‘Hvad laver jeg i New York?’

14794016_10210833801022418_720843664_n-1

Hvad med dig? Hvordan får du det til at hænge sammen i hverdagen?

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Nikoline

  Arbejder også fuldtid, mens jeg læser det sidste år af min kandidat. Arbejder hver dag fra cirka 8-16 og så hjem og læse mellem 18-21. Har fri nogle hverdagsaftenener, men samtlige weekender de sidste 3 måneder har været dedikeret til lektier og eksamen, måske med en undtagelse eller to 🙂 så meget planlægning og en nedprioritering af veninderne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det lyder som en travl hverdag Nikoline, så super sejt at du formår at jonglere med det hele 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Kom i gang med træning (igen!)