Forkølet type - gode råd?

Jul i New York #2

Det sner i New York og julestemningen breder sig i takt med de mange visakort, der køber julegodter, gaver og pynt. Jeg har i øjeblikket travlt med både at færdiggøre mine opgaver til Københavns Universitet og mine opgaver på kontoret for NGOen PeaceWomen, men jeg får heldigvis masser af tid til at spise småkager og se på glimmerbesatte julemænd og nisser.

Jeg har igen lavet en lille film, der forhåbentlig fanger en smule julehygge her fra det store æble.

15415969_10211407265478671_2101641781_n

Se også min første julefilm med julestemning fra New York her: ‘Jul I New York #1’

Læs også ‘hvad laver jeg i New York?’

 

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Simone

  Åh hvor ser det bare hyggeligt ud! Jeg må nøjes de 4 grankæder, vi har fået på Nørrebro i år, haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak Simone! Jeg har prøvet at fange lidt af stemningen herovre, da jeg ellers er bange for, at det bare glider i glemmebogen. Jeg har tilbragt de sidste par års december måneder på Nørrebro, og jeg synes faktisk også, der plejer at være ret hyggeligt 🙂 Ellers må du selv hænge lidt flere grankæder op derhjemme 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Forkølet type - gode råd?