Luksus chokoladekage på en almindelig tirsdag

Kom i gang med træning (igen!)

Mangler du et kærligt spark bagi? Det gør jeg, når jeg kommer hjem til Danmark igen (om 2 uger!). Jeg har ærlig talt ikke sat min træning særlig højt på prioriteringslisten her i New York, da jeg har haft andre ting, der fyldte i hverdagen.

Det er ikke nogen undskyldning, så det udtryk vil jeg heller ikke bruge, da det klinger umådelig negativt. Jeg har såmænd blot bevidst taget et aktivt valg, om her i New York at bruge min tid på arbejde og sociale relationer, samt på at pleje min krop, der har døjet med både stres, vægttab og øgede smerter. 

Produktet i dette indlæg er sponseret

Jeg er helt sikkert hverken den første eller den sidste, der er kommet lidt ude af form og derfor mangler ny motivation til at komme i gang med træning igen. Personlig træner, blogger og  generelt ret så sej dame Selina Visbech har lanceret et forløb, hun kalder ‘Selinas bodyguide‘, som jeg har fået muligheden for at teste her til bloggen. Jeg har altså ikke modtaget betaling, men jeg har fået sponseret en online kost og træningsplan i form af hendes bodyguide, som jeg har læst igennem for at kunne skrive om her på bloggen, hvis nu andre (ligesom jeg) kunne bruge lidt ny inspiration på den front.

Kostplanen er overskuelig og simpelt sat, så der er ikke for meget hokus pokus. Har du svært ved selv at finde en struktur på sunde vaner, så har hun altså her stort set gjort arbejdet for dig. Der er både opskrifter, indkøbslister og madplaner, så det bliver ikke ret meget nemmere, hvis din hverdag liiige trænger til et lidt sundere løft.

Bodyguiden giver dig også et helkropstræningsprogram med en masse øvelser, som du kan lave hjemme i stuen, eller hvor du befinder dig. Det er low impact styrketræning, hvor du ikke skal bruge en masse rekvisitter, men det er også inspiration til bevægelser, du sagtens kan tage med og bruge i et træningscenter med vægte, hvis du vil have noget mere modstand på. Jeg kendte en del af øvelserne i forvejen, men det er altid rart at have en form for plan, når man lægger sig til rette på gulvet derhjemme eller i centeret, så jeg har nydt at læse planen for at få ny inspiration til min næste træning i København.

Læs også ’10 spørgsmål du bør stille din personlige træner’

14724035_10210820605212531_444340218_o

Mit tøj er sponseret af Hummel. Find de fine tights HER og den seamleass top HER (affiliate)

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Jeg har ikke trænet siden jeg kom til Chile 😬 Jeg har simpelthen ikke haft tid! Men er begyndt så småt om morgenen inden arbejde og jeg har nu 2 gange prøvet Nikes træningsapp. Troede sgu aldrig jeg ville kravle rundt på gulvet og lave øvelser uden vægte, men har ikke rigtig andre muligheder her. Men tænker at lidt har også ret og er bedre end ingenting! Hilsen Nana

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Nogle gange er det også ok, at livet kører derudaf, hvor man har andre prioriterer. Og der er heldigvis så mange måder at få bevægelse ind i hverdagen! Jeg går også rigtig meget og laver noget yoga derhjemme, så den gamle krop får lidt motion alligevel 😉 Det lyder så spændende med Chile!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Luksus chokoladekage på en almindelig tirsdag